En digital partner med fokus på Google.

Vi startade GROWY med visionen om att alla små och medelstora företag ska ha möjlighet att vara framgångsrika på Google. Därför är vi ett team med affärsutvecklare och projektledare kombinerat med digitala marknadsföringsspecialister.

Från Skåne i söder till Lappland i norr.

Via det digitala mötesrummet

Vi har kontor i Göteborg och Helsingborg men hjälper tjänste- och e-handelsföretag runt om i hela Sverige. Vi träffar våra kunder ofta, i digitala mötesrum och per telefon. Det funkar klockrent och alla är supernöjda!

Vår resa startade för cirka 8 år sedan, med programmering, digital affärsutveckling, SEO och Annonsering. Det gick snabbt, och vårt dåvarande arbete gav snabbt positiva omsättningsresultat. Då såg vi möjligheten att köra igång på riktigt…

”Företag har världens chans att växa, uppnå nya mål och slå nya världsrekord med marknadsföring via Google. Bara den skräddarsys på rätt sätt, med rätt experter och tydliga mål om fler köp, samtal, offertförfrågningar och mejl.”

Med den grundtanken har vi byggt vårt GROWY. Det har resulterat i ett företag med digitala experter inom SEO, SEM, webbutveckling och digital affärsutveckling. 

Ring och prata Google med Rickard

I slutändan vill vi att du ska få fler kunder, leads och telefonsamtal. Så du kan öka din omsättning och växa med digital marknadsföring.

Kunder

Fokus på dig och det bevisas med tydlig rapportering.

Du blir inte en i mängden, du blir unik

Våra kunder får dagliga, månatliga och årliga rapporter som bygger på de målsättningar vi gemensamt tagit fram. Vi förespråkar uppföljningsmöten på en kontinuerlig basis som främjar utvecklingsmöjligheter och win-win-relationer. Vi mäter allt i kundnöjdhet och ser till att hålla denna hög med tydlighet och kommunikation.

Medarbetare

Gemenskap och engagemang skapar glädje och lycka.

Lycka varar längst

Våra medarbetare arbetar var de vill i världen och utvecklas ständigt med hjälp av digitala utbildningar, en “lära av varandra”-kultur och tydligt uppsatta mål. Vårt fokus är kundnöjdhet och kundnytta – det ena kommer inte utan det andra – därför behöver vi världens lyckligaste medarbetare.

Våra värderingar

Vi uppnår vår vision genom att värdera frihet, utveckling och relationer. Detta är något som genomsyrar hela vår verksamhet.

Frihet

Med frihet kommer ansvar, ansvar att nå upp till de mål vi sätter med våra kunder och hela tiden ha ett fokus på kundnöjdhet och trivsel.

Utveckling

Med pålästa, lösningsorienterade och vetgiriga medarbetare får vi bättre resultat i en bransch som ständigt utvecklas.

Relationer

Vi främjar tydliga win-win-situationer som uppnås med kommunikation, rapportering och uppföljning, så att alla ska förstå.

Inget lämnas åt slumpen!

Med tydliga värderingar får vi en stabil grund som vår organisation står för. Detta förmedlas till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Blogg / Nyheter / Inspiration

Data analys tar dig till nästa nivå

Data analys tar dig till nästa nivå

Nya tider, nya möjligheter… På en marknad som snabbt utvecklas och hela tiden blir bättre. PROBLEMET är att SMB-företagen inte förstått hur viktig den data är som digital marknadsföring genererar....

Digital Konsultation HELT GRATIS

Ta reda på vilka möjligheter just ditt företag har!

    Inga skyldigheter – Inga kontrakt – Bara kunskap

    Efter konsultationen vet du hur mycket trafik som kan hitta till din webbplats, hur mycket trafik dina konkurrenter har och vad du behöver förändra för att öka din omsättning med Google.