Om oss

Growy är din digitala Google-partner

Vår vision är att alla små och medelstora företag ska ha möjlighet att vara framgångsrika på Google.

Detta är vi

Från Skåne i söder till Lappland i norr!

Vi har kontor i Göteborg och Helsingborg men hjälper tjänste- och e-handelsföretag runt om i hela Sverige. Vi träffar våra kunder ofta, i digitala mötesrum och per telefon. Det funkar klockrent och alla är supernöjda!

Vår resa startade för cirka 8 år sedan, med programmering, digital affärsutveckling, SEO och Annonsering. Det gick snabbt, och vårt dåvarande arbete gav snabbt positiva omsättningsresultat. Då såg vi möjligheten att köra igång på riktigt…

”Företag har världens chans att växa, uppnå nya mål och slå nya världsrekord med marknadsföring via Google. Bara den skräddarsys på rätt sätt, med rätt experter och tydliga mål om fler köp och leads.”

Med den grundtanken har vi byggt vårt GROWY. Det har resulterat i ett företag med digitala experter inom SEO, SEM, webbutveckling och digital affärsutveckling.

Kunder

Fokus på dig och det bevisas med tydlig rapportering.

Du blir inte en i mängden, du blir unik

Våra kunder får dagliga, månatliga och årliga rapporter som bygger på de målsättningar vi gemensamt tagit fram. Vi förespråkar uppföljningsmöten på en kontinuerlig basis som främjar utvecklingsmöjligheter och win-win-relationer. Vi mäter allt i kundnöjdhet och ser till att hålla denna hög med tydlighet och kommunikation.

Medarbetare

Gemenskap och engagemang skapar glädje och lycka.

Lycka varar längst

Våra medarbetare arbetar var de vill i världen och utvecklas ständigt med hjälp av digitala utbildningar, en “lära av varandra”-kultur och tydligt uppsatta mål. Vårt fokus är kundnöjdhet och kundnytta – det ena kommer inte utan det andra – därför behöver vi världens lyckligaste medarbetare.

Våra värderingar

Vi uppnår vår vision genom att värdera frihet, utveckling och relationer. Detta är något som genomsyrar hela vår verksamhet.

Frihet

Med frihet kommer ansvar, ansvar att nå upp till de mål vi sätter med våra kunder och hela tiden ha ett fokus på kundnöjdhet och trivsel.

Utveckling

Med pålästa, lösningsorienterade och vetgiriga medarbetare får vi bättre resultat i en bransch som ständigt utvecklas.

Relationer

Vi främjar tydliga win-win-situationer som uppnås med kommunikation, rapportering och uppföljning, så att alla ska förstå.

Vår blogg

Lär dig något nytt med oss.

Här har vi samlat nyttiga och lärorika artiklar som hjälper dig att förstå.

6 vanliga misstag små och medelstora företag gör inom SEO

6 vanliga misstag små och medelstora företag gör inom SEO

Digitala misstag inom SEO Sökmotoroptimering är fortsatt en av de de viktigaste komponenterna inom digital marknadsföring. Det är här företag lägger grunden för sin marknadsföring online och attraherar ny trafik till sin webbplats genom en bättre position i det...

Data analys tar dig till nästa nivå

Data analys tar dig till nästa nivå

Nya tider, nya möjligheter… På en marknad som snabbt utvecklas och hela tiden blir bättre. PROBLEMET är att SMB-företagen inte förstått hur viktig den data är som digital marknadsföring genererar. Med data som samlas in kan företagen skapa nya strategier, nå nya...