Din digitala marknadsavdelning!

Ring oss: 0709621823

Vilka är vi på Growy?

En digital partner som vet hur el, vvs & byggbranschen fungerar

Vi startade GROWY med visionen om att alla lokala små och medelstora företagare inom el, vvs och byggbranschen ska ha möjlighet att vara framgångsrika online. Därför är vi ett team med affärsutvecklare från denna bransch, kombinerat med digitala marknadsföringsspecialister.

Vi vet… Du är expert på allt inom renovering, elektricitet och installationer.
Fortsätt vara det, så hjälper vi dig med marknadsföringen.

Ring oss:  0709621823

Vi finns i hela landet

Från Skåne i söder till Lappland i norr.

Via det digitala mötesrummet

Vi har kontor i Göteborg och Helsingborg men hjälper lokala företagare runt om i hela Sverige. Vi träffar våra kunder ofta, i digitala mötesrum och per telefon. Det funkar klockrent och alla är supernöjda!

Vår resa startade i VVS-branschen för cirka 4 år sedan, med digital affärsutveckling, SEO och Annonsering. Det gick snabbt, och vårt dåvarande arbete gav snabbt positiva omsättningsresultat. Då såg vi möjligheten…

”Denna branschen har världens möjligheter för digital marknadsföring. Bara den skräddarsys på rätt sätt, med rätt experter och tydliga mål om fler samtal, offertförfrågningar och mejl.”

Med den grundtanken har vi byggt vårt GROWY. Det har resulterat i ett företag med branschspecifika experter inom Lokal SEO, Annonsering, Recensionsstrategier, Copywriters, Webbdesigners och Sociala medier. Alla, vars enda fokus är digital marknadsföring i VVS, EL och BYGG-företag.

Prata digital marknadsföring med Rickard

I slutändan vill vi att du ska få fler kunder, leads och telefonsamtal. Så du kan öka din omsättning och växa med digital marknadsföring.

Kunder

Fokus på dig och det bevisas med tydlig rapportering.

Du blir inte en i mängden, du blir unik

Våra kunder får dagliga, månatliga och årliga rapporter som bygger på de målsättningar vi gemensamt tagit fram. Vi förespråkar uppföljningsmöten på en kontinuerlig basis som främjar utvecklingsmöjligheter och win-win-relationer. Vi mäter allt i kundnöjdhet och ser till att hålla denna hög med tydlighet och kommunikation.

Medarbetare

Gemenskap och engagemang skapar glädje och lycka.

Lycka varar längst

Våra medarbetare arbetar var de vill i världen och utvecklas ständigt med hjälp av digitala utbildningar, en “lära av varandra”-kultur och tydligt uppsatta mål. Vårt fokus är kundnöjdhet och kundnytta – det ena kommer inte utan det andra – därför behöver vi världens lyckligaste medarbetare.

Viktiga pelare

Våra värderingar

Här skapar vi värde på riktigt

Vi uppnår vår vision genom att värdera frihet, utveckling och relationer. Detta är något som genomsyrar hela vår verksamhet.

Frihet
Frihet

Med frihet kommer ansvar, ansvar att nå upp till de mål vi sätter med våra kunder och hela tiden ha ett fokus på kundnöjdhet och trivsel.

Frihet
Utveckling

Med pålästa, lösningsorienterade och vetgiriga medarbetare får vi bättre resultat i en bransch som ständigt utvecklas.

Frihet
Relationer

Vi främjar tydliga win-win-situationer som uppnås med kommunikation, rapportering och uppföljning, så att alla ska förstå.

Inget lämnas åt slumpen!

Med tydliga värderingar får vi en stabil grund som vår organisation står för. Detta förmedlas till våra kunder, medarbetare och leverantörer.  

Digital Konsultation HELT GRATIS

Ta reda på vilka möjligheter just ditt företag har!

  Inga skyldigheter – Inga kontrakt – Bara kunskap

  Efter konsultationen vet du hur mycket trafik som kan hitta till din webbplats, hur mycket trafik dina konkurrenter har och vad du behöver förändra för att öka din omsättning med digital marknadsföring.

  Tips & Trix

  Blogg, nyheter och inspiration.

  Här finner du information som verkligen hjälper!

   

  Internetmarknadsföring är starten

  Digital Marknadsföring

  Internetmarknadsföring:
  Varför är detta viktigt i lokala el, vvs & byggföretag?

  I dagens samhälle är digitaliseringen ett faktum. Information och teknologi flödar fritt via mobila enheter som nästan alltid finns tillgängligt i en byxficka. Det är i detta digitala samhälle vvs, el och byggföretag kan fortsätta utvecklas, skapa nya kundkontakter och växa.

  Google annonsering

  Digital Marknadsföring

  Google Annonsering:
  Är det effektivt för lokala företag?

  Google annonsering är en mycket effektiv digital marknadsföringsstrategi för lokala företag. Denna strategi ökar sannolikheten att personer på en lokal marknad hittar en webbplats, ett kontor eller geografisk position när de söker efter tjänster och information.

  Vill du ha en offert?

  Kontakta oss idag så återkommer vi till dig inom 12 timmar. Snabbt, enkelt med dig i centrum.