Start 9 Om oss

Välkommen till Growy

Growy är ett av Sveriges snabbast växande företag inom sökoptimering och sökmarknadsföring på Google.

Growy slog upp portarna i slutet av 2019 när Oliver Liljenström och Rickard Nielsen bestämde sig för att starta ett eget företag. Efter att ha arbetat med sökoptimering och sökmarknadsföring under många år ville de skapa ett tryggt och transparent alternativ.

En specialistbyrå inom SEO och SEM utan bindningstider och låga månadskostnader var mycket uppskattat. Under slutet på 2020 utökades därför erbjudandet till webbutveckling, med samma koncept.

Idag hjälper Growy ett stort antal kunder inom flera olika branscher, tjänsteföretag och e-handelsföretag på månadsbasis. Sedan slutet av 2019 har vi inte tappat en enda kund, något som vi tycker är det ultimata kvittot på hög kundnöjdhet.

Vi utvecklade även vår kunskapsbank sakta men säkert under hösten 2021, med visionen om att erbjuda kostnadsfri kunskap. Med denna bank ska företag, privatpersoner och studenter kunna lära sig grunderna, tips och trix inom digital marknadsföring.

”Företag har världens chans att växa, uppnå nya mål och slå nya världsrekord med marknadsföring via Google. Bara den skräddarsys på rätt sätt, med rätt experter och tydliga mål om fler köp och leads.”

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunder

Våra kunder är trygga och alltid prioriterade.

Du blir inte en i mängden, du blir unik

Våra kunder får dagliga, månatliga och årliga rapporter som bygger på de målsättningar vi gemensamt tagit fram. Vi förespråkar uppföljningsmöten på en kontinuerlig basis som främjar utvecklingsmöjligheter och win-win-relationer. Vi mäter allt i kundnöjdhet och ser till att hålla denna hög med tydlighet och kommunikation.

Medarbetare

Gemenskap och engagemang skapar glädje och lycka.

Lycka varar längst

Våra medarbetare arbetar var de vill i världen och utvecklas ständigt med hjälp av digitala utbildningar, en “lära av varandra”-kultur och tydligt uppsatta mål. Vårt fokus är kundnöjdhet och kundnytta – det ena kommer inte utan det andra – därför behöver vi världens lyckligaste medarbetare.

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Våra värderingar

Trygghet

Med growy ska våra kunder och medarbetare vara trygga från start, till mål!

Utveckling

Vi utvecklar våra medarbetare och kunder i en ständigt föränderlig bransch.

Relationer

Vi värdesätter win-win-relationer. Det utstrålas i alla våra samarbeten.

Frihet

Med frihet kommer ansvar. Det förmdelas till våra medarbetare och kunder!

Nyheter

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...