Start 9 SEO

SEO – Sökoptimering

Vill du få bättre ranking på Google? Vi är specialister på sökoptimering och hjälper dig att få mer organisk trafik.

Letar du efter en SEO-byrå som kan hjälpa dig att få bättre ranking i Google? Eller är du på jakt efter konkret information om sökoptimering? Det sistnämnda kan du får hjälp med direkt, i vår djupa SEO-guide!

När det kommer till att hitta rätt byrå vet vi att det är svårt och tidskrävande, framförallt om du inte har någon tidigare erfarenhet – Det finns ju så många som erbjuder liknande tjänster och priserna skiljer sig rejält. Vad är optimalt, egentligen?

Growy är en SEO-byrå som sätter ditt behov först. Det innebär att vi skippat bindningstider och höga månadskostnader för att du ska känna dig trygg från start. När du är nöjd med resultatet vet vi att du stannar i vilket fall.

Hittills har inte en enda kund valt att avsluta sitt samarbete med oss, det tycker vi är ett ultimat kvitto på hög kundnöjdhet. Med oss kan du vara säker på att din webbplats får precis den SEO-optimering som behövs:

Vår SEO-expertis

U

Sökordsanalys

Vi tar fram sökord baserat på sökvolym, konkurrens och relevans. Då hittar rätt personer till din webbplats.

i

Onpage

Vi hjälper dig att strukturera din webbplats på rätt sätt. Då förstår Google vad den handlar om och förbättrar din ranking.

Offpage

Vi hjälper dig att få relevanta länkar från andra webbplatser. Då tycker Google du är trovärdig, vilket leder till en bättre ranking.

l

Texter

Vi skriver SEO-anpassade texter. Då slipper du lägga tid på att få texten rätt, baserat på sökordsanalys och onpage.

Kostnadsfri rådgivning!

Med en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vilken optimering din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökoptimering. 

Google certiferade

Growy är en certifierad och trygg SEO-byrå

Vårt fokus är din trygghet, därför är vi en Google-partner och våra specialister arbetar enbart med godkänd SEO utifrån Google Webmaster Guidelines. Hela SEO-arbetet bygger på långsiktighet och du behöver inte oroa dig för att bli straffad av Google.

Vi prioriterar dig som kund och vill att du ska känna trygghet och engagemang. Därför ska du veta vad våra åtgärder genererar för resultat och enkelt kunna gå ur samarbetet om du inte är nöjd.

Ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Internetmarknadsföring är starten

Synergier

Vi har experter inom alla kanaler på Google.

Det finns flera olika kanaler på Google och vi har specialister inom SEO, SEM, webbanalys och webbutveckling. Då kan vi kombinera flera strategier för att nå ett kontinuerligt resultat. Vi hjälper dig med alla delar, hela vägen!

Med en trygg partner utan bindningstider och låga månadskostnader kan du vara lugn. Vill du utveckla din marknadsföring i andra kanaler ska det samtidigt vara enkelt.

Vår SEO-process

U

Analys

Vi tar först reda på hur SEO-optimerad din webbplats är i nuläget. 

Strategi

Utifrån analys, nuläge och konkurrenter tar vi fram en strategi.

g

Åtgärder

Utifrån strategi tar vi fram direkta åtgärder som ska implementeras.

Rapportering

Du får dagliga rapporter på vad din sökoptimering genererar.

Vanliga frågor

Vad är sökoptimering?

Sökoptimering (SEO) handlar om att anpassa en webbplats på rätt sätt utifrån sökmotorernas algoritmer. Med rätt sökoptimering får din webbplats bättre ranking i det organiska (motsvarighet till köpta) sökresultatet på ex. Google och Bing.

Är sökoptimering effektivt?

Med en framgångsrik sökoptimering få din webbplats bättre positioner i sökresultatet. Då hittar fler personer din webbplats när de söker efter dina tjänster/produkter. Det leder till fler köp, leads och visningar.

Varför ska jag använda en SEO-byrå?

Med en SEO-byrå får du hjälp med din sökoptimering. Då slipper du lägga pengar och dyrbar tid på egen utbildning. Samtidigt har en SEO-byrå ofta färdiga och redan fungerande arbetsprocesser, vilket ökar hastigheten på din utveckling.

Varför ska jag välja Growy?

Vill du känna dig trygg och prioriterad är Growy rätt SEO-byrå för dig. Hos oss slipper du långa bidningstider och höga månadskostnader. Vi består av erfarna SEO-specialister som hittills inte tappat en enda kund. Det är ett kvitto på ultimat kundnöjdhet. 

Vad kostar en SEO-byrå?

SEO-byråer varierar mycket i pris. Det kan variera från 2000 kronor i månaden upp till flera miljoner beroende på omfattning. På Growy har vi valt att sätta ett fast SEO-pris baserat på antalet webbsidor, och en låg månadskostnad för service och rapportering.

Hur snabbt ser jag resultat?

Sökoptimering är beroende av konkurrens och sökvolym. Är sökvolymen hög på ett sökord vill fler synas på ordet, detta ökar svårighetsgraden. Räkna med resultat efter 3-6 månader på enklare ord och 6-18 månader på svårare ord. Har du en väletablerad webbplats går det snabbare, har du en helt ny webbplats går det långsammare.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunskapsbank

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...