Digital Strategi

Growy är en prisvärd och pålitlig expert på digital strategi med över ett decennium av erfarenhet, enastående expertis och en passion för att överträffa dina digitala förväntningar.

Start 9 Digital Strategi

Digital strategi tar dig till nästa nivå!

Vi på vår Growy anser att digital strategi är en produkt av noggrann analys, omfattande erfarenhet och dedikerad expertis. Vi brinner för att hjälpa företag att ta sina digitala marknadsföringsinsatser till nästa nivå. Vad som verkligen utmärker oss är vår starka inriktning på att erbjuda effektiva digitala strategier till rimliga priser, vilket gör att företag i alla storlekar kan uppnå sina digitala mål.

Vårt team består av digitala experter som är redo att samarbeta med dig för att skapa en strategi skräddarsydd för dina unika behov och mål. Oavsett om du strävar efter att öka din synlighet, attrahera mer trafik eller förbättra konverteringsgraden, kan du lita på oss.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Hur vi arbetar med digital strategi

För många kan digital marknadsföring vara en labyrint av tekniska termer och komplexa begrepp. Vi tror på att göra det hela mer lättförståeligt. Digital strategi handlar om att använda verktyg och teknik för att nå ut på rätt sätt till rätt människor online. 

1. Grundlig Analys

Vi inleder varje projekt med en noggrann analys av din nuvarande digitala närvaro och din konkurrens. Detta ger oss en stark grund och utgångspunkt för att skapa en effektiv digital strategi.

2. Definiera mål

Vi arbetar tillsammans med dig för att tydligt definiera dina digitala mål. Oavsett om det handlar om att öka försäljningen, förbättra varumärkeskännedomen eller nå andra specifika mål.

3. Analys av målgrupp

För att nå framgång med digital marknadsföring är det avgörande att förstå målgruppen. Vi genomför därför en djupgående analys av din målgrupps beteende, preferenser och intressen. 

4. Strategisk planering

Vårt team arbetar tillsammans med dig för att utforma en strategisk plan som inkluderar olika kanaler och tillvägagångssätt. Vi tar hänsyn till både organiska och betalda metoder.

5. Optimering

En digital strategi är inte statisk. Vi övervakar och optimerar därför våra insatser kontinuerligt för att säkerställa att de ger de resultat vi vill uppnå. 

6. Rapportering och mätning

Vi tillhandahåller regelbundna rapporter som tydligt visar hur din digitala strategi presterar. Vi använder data för att göra justeringar och förbättringar när det behövs.

7. Kvartalsmöten

Din insikt och feedback är värdefull. Vi arbetar därför nära dig och din organisation för att säkerställa att din digitala strategi alltid är i linje med dina affärsmål.

8. Flexibilitet och utveckling

Det digitala landskapet förändras snabbt. Vi är redo att anpassa och justera strategin efter behov för att hålla den aktuell och effektiv.

Våra digitala tjänster

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv.

SEO-optimering

Vi anlyserar och SEO-optimerar hemsidor så de får bättre ranking på Google.

Google Ads

Vi utvecklar, förbättrar och optimerar alla typer av annonser i Google Ads.

Webbutveckling

Vi utvecklar SEO-optimerade hemsidor i wordpress och woocommerce.

Fler tjänster

Hittar du inte det du letar efter? Kolla in fler tjänster vi tillhandahåller!

Vanliga frågor om digital strategi

En digital strategi är mer än bara att vara närvarande online, den handlar om att effektivt nå sin målgrupp, maximera synlighet och öka konverteringar. I den här FAQ:n har vi samlat de vanligaste frågorna om digital strategi:

Vad är en digital strategi?

En digital strategi är en övergripande plan som styr hur ett företag använder digitala resurser och kanaler för att uppnå sina affärsmål. Det inkluderar beslut om målgrupper, meddelanden, taktik och användning av digitala plattformar som Google Ads, SEO, Webbutveckling, Sociala Medier, Webbanalys med flera.

Varför är en digital strategi viktig?

En digital strategi är viktig eftersom den hjälper företag att rikta sig till rätt målgrupp, maximera sin synlighet online och öka sin lönsamhet. Den hjälper också till att säkerställa att alla digitala insatser är samordnade och effektiva.

Vad ingår i en digital strategi?

En digital strategi kan inkludera flera komponenter, inklusive målsättningar, målgruppsanalys, konkurrensanalys, taktik för att nå målen och en tidsram för genomförande. Det kan också inkludera en budget för digitala marknadsföringsaktiviteter.

Hur skiljer sig en digital strategi från en traditionell strategi?

En digital strategi fokuserar uteslutande på digitala kanaler och resurser, medan en traditionell strategi täcker en bredare uppsättning marknadsföringsaktiviteter, inklusive tryckta material, TV- och radioreklam och evenemangssponsring.

Kan små företag dra nytta av en digital strategi?

Ja, absolut. En anpassad digital strategi kan vara lika värdefull för små företag som för större organisationer. Det hjälper små företag att konkurrera på en global nivå och nå ut till en bredare publik, allt till en rimlig kostnad.

Hur mäts en digital strategi?

Digital strategi mäts vanligtvis genom att utvärdera nyckeltal som trafikökning, konverteringsfrekvens, ökad försäljning eller intäkter och avkastning på investering (ROI) för digitala marknadsföringsinsatser.

Om du har fler frågor eller behöver mer information om digital strategi är vårt team här för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna för personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).

Nyheter