Webbanalys

Growy är en prisvärd och pålitlig expert inom webbanalys med över ett decennium av erfarenhet, enastående expertis och en passion för att överträffa dina förväntningar.

Start 9 Webbanalys

Effektiv och noggrann webbanalys

Hos oss är webbanalys en kombination av precision, omfattande expertis, lång erfarenhet och en stark passion för att maximera din webbplats prestanda. Med webbanalys tar vi reda på hur din webbplats presterar och hur dina besökare interagerar med den. Vårt fokus ligger på att erbjuda effektiv webbanalys till rimliga priser, så att företag oavsett storlek kan dra nytta av en bättre webbplatsupplevelse.

Med vårt team av digitala experter och vår passion för digital marknadsföring, är vi redo att ta din webbplats till nya höjder. Kontakta oss idag och låt oss skapa en anpassad strategi som fungerar för dina behov.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Viktiga verktyg för webbanalys

Nedan listar vi några av de verktyg inom webbanalys som våra experter använder dagligen. Dessa verktyg ger oss möjlighet att följa, analysera och optimera din webbplats för att uppnå bättre synlighet och ökad effektivitet online.

Google Analytics

Med Google Analytics får vi insikter om din webbplats, dina besökare och hur de interagerar med dina plattformar. Vi kan mäta:

Trafikkällor: Vi analyserar var dina webbplatsbesökare kommer ifrån för att anpassa din marknadsföring effektivt.

Användarbeteenden: Vi studerar hur dina besökare navigerar och interagerar med din webbplats för att öka engagemang och användarupplevelse.

Konvertering: Genom att mäta konverteringar kan vi hjälpa dig att öka din webbplats effektivitet när det kommer till att nå dina affärsmål.

Med Google Analytics får vi insikter om din webbplats, dina besökare och deras interaktion. Det hjälper oss att förbättra din digitala marknadsföring. 

Google Search Console

Med Google Search Console får vi insikter om din webbplats och hur den presterar i sökresultatet på Google. Vi kan:

Övervaka synlighet i sökresultatet: Vi håller koll på hur din webbplats presterar i sökresultatet på Google och ser till att den är synlig för potentiella besökare.

Identifiera sökord: Vi analyserar sökord som är viktiga för din verksamhet och ser till att din webbplats rankar högt på dem.

Åtgärda tekniska problem: Vi analyserar, hittar och åtgärdar tekniska problem som kan påverka din webbplats.

Med Google Search Console i ryggen kan vi säkerställa att din webbplats är väloptimerad för att ranka högt och attrahera organisk trafik.

Google Tag Manager

Med Google Tag Manager har vi en kraftfull verktygslåda som hjälper oss att hantera och distribuera våra analysverktyg, spårningskoder och mycket mer på din webbplats. Vi kan:

Effektivt hantera din webbanalys: Vi säkerställer att din webbplats har den senaste och mest relevanta analysen för att ta smarta affärsbeslut.

Enkelt lägga till och uppdatera spårningskoder: Vi kan smidigt integrera och hantera spårningskoder för att samla in viktig data.

Skapa anpassade händelser: Med Google Tag Manager skapar vi anpassade händelser som gör det möjligt att förstå hur användare interagerar med din webbplats.

Med Google Tag Manager kan vi effektivt och noggrant optimera din webbplats, samla värdefull data och ta din digitala närvaro till nästa nivå.

Google Data Studio

Med Google Data Studio har vi verktygen för att visualisera och förstå data om din webbplats. Vi kan:

Skapa anpassade rapporter: Genom att använda Google Data Studio kan vi bygga skräddarsydda rapporter som visar exakt den information du behöver.

Sammanställa och analysera data: Vi samlar in data från olika källor, inklusive Google Analytics och Google Search Console och sammanställer dem i enkla och informativa rapporter.

Mäta resultat: Med Google Data Studio kan vi spåra nyckeltal och mäta resultat över tid för att säkerställa att din webbplats alltid presterar på topp.

Med Google Data Studio kan vi skapa tydliga och begripliga rapporter som hjälper dig att förstå din webbats och fatta kritiska beslut för din digitala strategi.

SEMrush

Med SEMrush har vi en verktygslåda som ger oss insikter och data för att förstå din webbplats och hur den presterar på sökmotorer. Vi kan:

Analysera och övervaka din webbplats: Vi använder SEMrush för att granska din webbplats, inklusive sökordsrankningar och trafik.

Identifiera konkurrensfördelar: Vi jämför din webbplats med konkurrenter och tar fram strategier för att förbättra din synlighet.

Utföra sökordsanalys: Genom att använda SEMrush kan vi hitta relevanta sökord och optimera din webbplats för dem.

Med SEMrush i vårt arsenal kan vi följa med och anpassa din webbats på en konkurrensutsatt marknad och se till att din webbplats alltid är synlig och attraktiv för din målgrupp.

Vanliga frågor om webbanalys

Vad är webbanalys och varför är det viktigt för min webbplats?

Webbanalys är processen att samla in, mäta och analysera data om hur din webbplats används. Det är viktigt eftersom det ger dig insikter om din webbplats och hur besökare interagerar med den. Det hjälper dig att fatta informerade beslut och optimera din webbats för att uppnå dina mål.

Vilken data samlas in under webbanalys?

Våra verktyg kan samla in information om besökarens geografiska plats, webbläsartyp, sidvisningar, klickmönster, konverteringsdata och mycket mer.

Hur kan webbanalys hjälpa mig att förbättra min webbplats?

Genom att analysera data kan du upptäcka vilka sidor som fungerar bra och vilka som behöver förbättras. Du kan också identifiera var besökare tappar intresset och optimera användarupplevelsen. Det hjälper dig att fatta informerade beslut om innehåll, design och marknadsföringsstrategier.

Behöver jag anlita en expert för webbanalys?

Det beror på komplexiteten på webbplats och i dina mål. Vissa företag väljer att hantera webbanalys internt med hjälp av verktyg som Google Analytics. Andra väljer att anlita experter för att säkerställa att de får ut mest möjligt av sina data.

Hur ofta bör jag utföra webbanalys?

Det beror på dina mål och hur mycket trafik din webbplats får. Många företag utför webbanalys regelbundet, vanligtvis månatligen eller kvartalsvis, för att övervaka prestanda och justera sina strategier när det behövs.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).

Nyheter