Sociala Medier

Growy är en prisvärd och pålitlig expert inom Sociala Medier med över ett decennium av erfarenhet, enastående expertis och en passion för att överträffa dina förväntningar.

Start 9 Sociala Medier

Effektiv annonsering på sociala medier

Vårt team av experter erbjuder skräddarsydda lösningar inom sociala medier till priser som är både överkomliga och konkurrenskraftiga. Vi tror på att leverera resultat som går utöver förväntningarna och att skapa meningsfulla, långsiktiga relationer med våra kunder. 

Vårt team av experter hjälper företag att dra nytta av kraften i sociala medier. Oavsett om du är en liten start-up eller ett etablerat företag, kan vi anpassa våra strategier för att möta dina unika behov och mål. Kontakta oss idag!

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Sociala medier-plattformar

Våra experter behärskar Facebook, Instagram och LinkedIn.

Facebook

När det kommer till att öka din synlighet och nå ut till en bred publik är Facebook annonsering en kraftfull strategi. Facebook erbjuder avancerade målgruppsinriktningar och möjligheten att engagera användare i olika format. Med vår expertis inom Facebook annonsering, kan vi hjälpa dig att skapa, förbättra och optimera kampanjer som ger ditt varumärke ett lyft.

Instagram

När det gäller visuell marknadsföring och engagemang är Instagram en av de ledande plattformarna. Instagram annonsering ger dig möjlighet att nå din målgrupp genom visuellt tilltalande innehåll och engagerande kampanjer. Med vår erfarenhet inom Instagram annonsering, hjälper vi dig att dra nytta av denna plattform. 

LinkedIn

När det handlar om att nå en affärsinriktad publik och utöka ditt professionella nätverk, är LinkedIn en ovärderlig plattform. LinkedIn annonsering ger dig möjlighet att nå yrkesverksamma, företagsledare och branschexperter. Med vår erfarenhet inom LinkedIn annonsering, hjälper vi dig att dra nytta av denna professionella nätverksplattform. 

Hur vi arbetar med Sociala Medier

Vår inställning till att maximera din synlighet på sociala medier är grundad på en noggrann och beprövad strategi. Vi vet att sociala medier är mer än bara ett nätverk; de är en kraftfull plattform för att ansluta till din målgrupp och bygga starka relationer. Här är hur vi arbetar för att uppnå detta:

Anpassning till mål

För att lyckas på sociala medier är det avgörande att ha tydliga mål. Vi samarbetar med dig för att fastställa mål som passar din verksamhet och anpassar vår strategi för att uppnå dem.

Målgruppsanalys

Genom att förstå din målgrupps preferenser och beteenden kan vi skapa innehåll som engagerar dem. Vår målgruppsanalys är en central del av vår strategi.

Innehållsstrategi

Vi utvecklar en anpassad innehållsstrategi som inbegriper regelbundna uppdateringar och kampanjer. Vi anpassar vårt innehåll till varje social plattform för att maximera effekten.

Kreativ produktion

Vårt team av kreativa experter arbetar för att skapa visuellt tilltalande och engagerande innehåll som står ut ur mängden.

Mätning och optimering

Vi använder analysverktyg för att noggrant mäta prestanda och kontinuerligt optimera våra strategier. Vi ser vad som fungerar och vad som kan förbättras.

Rapportering

Vår transparens är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete. Vi tillhandahåller regelbundna rapporter som ger dig insikter om resultat.

Med vår strategi för sociala medier är vi redo att hjälpa dig att dra nytta av de fördelar som sociala medier erbjuder. Låt oss tillsammans bygga en stark online-närvaro som skapar engagemang, tillit och resultat.

Vanliga frågor om sociala medier

Vad är fördelarna med att använda sociala medier?

Sociala medier erbjuder ett kraftfullt sätt att interagera med din målgrupp, öka varumärkeskännedom och driva trafik till din webbplats. Det ger dig möjlighet att bygga starka kundrelationer, öka engagemang och förbättra din digitala synlighet.

Vilka sociala medieplattformar är mest lämpliga?

Plattformvalet beror på din målgrupp och affärsnisch. Vi hjälper dig att identifiera de bästa plattformarna för ditt företag och skapar strategier som är anpassade till var och en.

Vad ingår i era sociala medietjänster?

Våra sociala medietjänster omfattar strategiutveckling, innehållsskapande, annonsering, community management och analys. Vi arbetar nära dig för att uppnå dina mål.

Hur mäter ni resultat och framgång på sociala medier?

Vi använder en rad nyckeltal som engagemang, följare, trafik och konverteringar för att mäta resultat. Vi utvärderar också kampanjprestanda och analyserar feedback från målgruppen.

Kan ni hantera kundinteraktion och kundtjänst på sociala medier?

Ja, vi erbjuder community management-tjänster för att hantera kundinteraktion och kundtjänst på sociala medier. Vi säkerställer att din målgrupp får snabba och relevanta svar.

Vad är er prissättning för sociala medier?

Vår prissättning varierar beroende på omfattning och ditt budgetutrymme. Kontakta oss för att diskutera dina specifika krav och få en anpassad offert.

Vilka resultat kan jag förvänta mig att uppnå med sociala medier?

Resultaten varierar beroende på mål, bransch och målgrupp. Vi strävar efter att öka din närvaro på sociala medier, öka engagemang och konverteringar samt förbättra ditt varumärkes rykte online.

Hur kan jag komma igång med sociala medier?

För att komma igång behöver vi veta mer om din verksamhet och dina mål. Kontakta oss för en inledande diskussion så skapar vi en strategi som passar just dig.

Sociala medier är en värdefull resurs för att stärka ditt varumärke och öka din digitala närvaro. Tillsammans skapar vi en framgångsrik strategi som ökar din närvaro och engagerar din målgrupp. Kontakta oss idag för att komma igång och ta ditt företag till nästa nivå på sociala medier!

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).

Nyheter