Start 9 Tjänster

Våra tjänster

Här får du en överblick av alla våra tjänster.

Detta erbjuder vi:

Webbutveckling

Våra webb-specialister utvecklar SEO-optimerade webbplatser i wordpress och e-handel i woocommerce. De förbättrar även befintliga webbplatser genom konverteringsoptimering.

SEO (Sökoptimering)

Våra SEO-specialister kan genomföra en sökordsanalys, ta fram direkta onpage-åtgärder skriva texter och utveckla offpage-strategier. Då får din webbplats bättre ranking i Google.

g

SEM (Sökmarknadsföring)

Våra Google- och Microsoft Ads specialister startar, strukturerar och optimerar din sökannonsering, Google shopping och displayannonering på månadsbasis. 

Webbanalys

Våra webb-specialister hjälper dig att sätta upp målsättningar och kopplar webbplatsen till viktiga analysverktyg. De analyserar dina resultat och tar fram datadrivna utvecklingsmöjligheter.

Kostnadsfri rådgivning!

Med en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vad din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din marknadsföring på Google. 

Det är ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent