Webbyrå Göteborg

Growy är en webbyrå i Göteborg som skapar eleganta hemsidor i wordpress. Med hög expertis inom webbdesign och SEO får du en hemsida som personer hittar. Starta idag med ett kostnadsfritt analysmöte!

Webbanalys

Här gör vi en kostnadsfri analys av din hemsida för att se vilka möjligheter du har kontra konkurrenter och sökord.

Webbutveckling

Utifrån analys och strategi utvecklar vi din hemsida så den får en elegant design och bra ranking i sökresultatet.

Fler kunder

När vi skapar hemsidor fokuserar vi på konvertering och SEO som leder till fler potenitella kunder.

Funktioner

En webbyrå i Göteborg som fokuserar på trafik

Vi tar ditt företag till en ny nivå med en hemsida som presterar. Med vår webbyrå i Göteborg är du i säkra händer – vi slutar inte utveckla förrän du är helt nöjd.

Webbanalys

Vi gör en analys av din marknad för att hitta den perfekta strategin.

Webbstrategi

Vi tar fram en långsiktig strategi som alltid fungerar oavsett bransch.

Sökordsanalys

Vi tar fram sökord som du ska synas på. Då får din hemsida träffsäker trafik.

Webbdesign

Vi skapar eleganta webbsidor som får besökarna att konvertera.

Onpage-SEO

Vi SEO-optimerar alla dina webbsidor enligt SEO-best-practice.

Spårning

Vi kopplar din hemsida till Google Analytics så du kan analysera dina besökare. 

Data Analys

Vi analyserar viktig data som ger ditt företag värdefulla insikter.

Uppdateringar

Vi utvecklar din hemsida kontinuerligt för att den ständigt ska bli bättre.

Funktioner

Med Growy får du en trygg upplevelse

Vi ger dig en trygg upplevelse från start till mål. Vi är transparenta med kostnader och har ett mycket högt engagemang hela vägen!

Inga dolda avgifter

Du får alla priser svart på vitt så du slipper oroa dig för dolda avgifter.

Fasta kostnader

Alla våra priser är fasta så du enkelt kan förutse våra kostnader.

Fri support

Vi finns alltid här som digitalt bollbplank oavsett problem.

Tydlig rapportering

Vi ger dig tydliga rapporter varje månad så du vet hur din hemsida presterar.

Nöjd kundgaranti

Vi slutar inte utveckla din hemsida förrän du är helt nöjd.

Utbildning

Vi utbildar dig inom wordpress så du kan göra ändringar själv.

Tilläggstjänster

Vi är även proffs på SEO, Google Ads, Bing Ads och content.

Google certifierade

Vi är certifierade av Google vilket är ett gediget kvitto på hög kompetens.

FAQ

Frågor vår webbyrå ofta får

Här har vi samlat vanliga FAQ-frågor inom SEO.

Vad kostar en hemsida (egentligen)?

När en person ställer den denna fråga till vår webbyrå i Göteborg får vi en direkt indikation på att personen blivit överraskad tidigare, med oväntade fakturor från andra webbyråer.  

Dock så kan kostnaden för en webbplats variera rejält, från 0 kronor till 100 miljoner. Helt galet, men ack så sant. Många av de största marknadsföringshemsidorna du besöker varje dag har kostat 1 miljon eller mer. En webbyrå som ska designa en  högpresterande webbplats som genererar leads behöver hundratals timmar att planera, bygga och designa.

Hos vår webbyrå i Göteborg behöver du dock inte oroa dig för priser som överstiger miljonen. Vi använder oss av wordpress och skapar hemsidor från eleganta design-teman som Divi och Elementor. 

En hemsida behöver följande delar:

Design: För vår webbyrå tar det cirka 20 timmar i snitt att designa en ny hemsida för små och medelstora företag. Då får du suveräna funktioner inom leadsgenerering och designen är fullt optimerad för bättre ranking i Google och Bing. Här utgår vi dock från att du redan har bilder och grafiska element sedan tidigare. Normalt sett ligger denna kostnad mellan 15-25 000 kronor för i snitt 8 landningssidor. Behöver du fler sidor utöver dessa 8, kan du räkna med en kostnad på cirka 1000 kronor per sida.

Content: Även om hemsidan har en störtskön design är det text och bild som får besökaren att konvertera. Många av våra kunder väljer att skriva texterna själva för att spara in en hacka, men vi ser hur de arbetar och sliter med något som tar lång tid och i slutändan inte blir perfekt. Därför har vi skapat en content-avdelning på vår webbyrå i Göteborg som hjälper kunderna med text och bild. I snitt ligger kostnaden för text på 3 kr per ord, plus en research kostnad på 1500 – 3000kr. Vill du även ha helt egna bilder på företaget i olika miljöer kan du räkna med cirka 500 kr per framtagen bild. 

Grafisk Profil (Logotyp, färg och font): För de flesta av våra kunder i Göteborg finns redan en framtagen grafisk profil som vi utgår ifrån när vår webbyrå designar hemsidan. Men i vissa fall behövs även denna uppdateras. På det stora hela kan du med ett mindre eller medelstort företag räkna med en extra tilläggskostnad på cirka 10 000-20 000 kronor för att ta fram en ny logo, färg och font, utifrån dina värderingar och behov. Vi har flera samarbetspartners i Göteborg som kan hjälpa dig med detta. 

Grafiska element: Personliga och skräddarsydda element och ikoner får din hemsida att stå ut från mängden. Det kan exempelvis vara en bild som beskriver just dina kunders resa när de köper något från dig, eller enkla animationer som får dina hemsida att kännas proffsig. Vi har duktiga samarbetspartners i Göteborg även här. Kostnad för detta varierar enormt beroende på vilka grafiska element, men räkna med en kostnad på cirka 3000 kronor per element. 

På det stora hela varierar det som sagt enormt från webbyrå till webbyrå. Vår webbyrå i Göteborg är proffs på att skapa hemsidor och texter som får mycket trafik. Sen har vi samarbeten med enormt duktiga grafiska designers som hjälper oss med element, bilder, fonter, färger och logotyper.  

Har du fler funderingar på vad du ska tänka på när du ska köpa ny hemsida? ← Klicka!

Webbyrå eller designbyrå?

Varför bygger vår webbyrå i Göteborg bättre hemsidor än en traditionell designbyrå? Vi har djup kunskap i hur man utvecklar webbplatser som personer hittar, en traditionell designbyrå gör inte det. 

En traditionell designbyrå lägger oftast enbart fokus på själva designen. De tycker att hemsidan ska vara “Snygg”, “Clean” och “Elegant” – vilket är en självklarhet. Men de missar ofta de ack så viktiga faktorerna som SEO, Snabbhet, Google Pagespeed, konvertering och UX-design. 

Med en renodlad webbyrå som Growy i Göteborg får du en hemsida som är fullt fokuserad på webben och vad som funkar på webben. En vanlig designbyrå använder oftast traditionella marknadsföringstekniker som inte funkar online.

Vad är Onpage-SEO?

Onpage SEO handlar om vad som händer inne på den egna hemsidan. Det innebär att vår webbyrå skapar relevant URL-struktur, bilder, texter, rubriker och rätt HTML-format.

Trixet med onpage-seo är att lyckas göra webbplatsen optimerad och användarvänlig för både sökaren och sökmotorerna. För företag som vill ha SEO i Göteborg och nå ut till lokala kunder behövs exempelvis landningssidor som fokuserar på Göteborg.

Ett bra onpage-arbete hjälper sökmotorerna att förstå vad som finns på sidan och om användarna uppfattar innehållet som relevant och trovärdigt.

Rubriker och titlar
Vi strukturerar varje landningssida med rätt rubriker och titlar. Detta innebär att vi fördelar texten i H1-, H2- och H3-rubriker samt namnger titeln på sidan.

Metarubrik & metabeskrivning
Här berättar vi för sökmotorerna hur vi vill att sidan ska illustreras i sökresultatet (SERP). Det finns många knep som ökar sannolikheten till en bättre ranking.

Alt-texter och bildkomprimering
Det är viktigt att sidorna går att tillämpa för alla olika typer av sökningar. Vår webbyrå i Göteborg skapar texter för varje bild och optimerar dessa så att webbplatsen ska blir snabbare.

404 Status
Vår webbyrå felsöker webbplatsen för att se så det inte finns några landningssidor som inte existerar. På sidor som inte finns sätter vi en 301 redirect till rätt sida.

Interna Länkar
Interna länkar är grunden till en bra användarvänlighet och dessa hjälper även google att genomsöka sidan på rätt vis. Vår webbyrå använder länkstrategier som ger resultat.

Utgående Länkar
Det finns tonvis av information på internet och därför är det viktigt att länka från sin webbplats till en annan på rätt sätt för att vara trovärdig och relevant.

301 Redirect
När en sida uppdateras eller skapas måste en uppdateringskod implementeras på webbplatsen för att ta sökmotorerna och användarna till rätt sida.

Sökordsdensitet
För att ge sökmotorerna rätt intentioner, så att landningssidan inte uppfattas som spam och blir bestraffad använder vi väl beprövade verktyg för att mäta densiteten.

Vill du läsa mer om SEO?

MOZ – beginners guide to SEO

Neil Patel – What is SEO?

Kommer jag förlora min ranking?

Enkelt skrivet, NEJ. Våra experter inom SEO och Webbutveckling samexisterar genom att bevara nuvarande ranking eller förbättra den.

Många webbyråer sätter låga förväntningar på trafiken till hemsidan efter lansering. Detta ofta ett resultat av slarv och förändring av saker som redan fungerar. Vissa webbyråer säger att trafiken kommer minska efter lansering. Det tycker inte vi är sant – snarare tvärtom. 

Om vår webbyrå i Göteborg ska designa om en hemsida inkluderas följande:

  • Vi bevarar den sökordsrelevans som finns på de bästa organiska sidorna.
  • Vi har en dokumenterad strategi för URL-struktur och omdirigeringar. 
  • Vi bygger hemsidan på en gedigen teknisk grund.
  • Det som inte fungerar förändrar vi, det som fungerar behåller vi.

Kan jag rebranda samtidigt?

Vi på Growy anser att webbdesign och ett förändrat varumärke går hand i hand. Ta vara på denna möjlighet och utgå från hur dina kunder ser ditt varumärke.  Vår webbyrå hjälper dig att förstå dina besökare på hemsidan och hur de konverterar. Detta överlappar med dina företagsstrategier, som ofta ligger till grund för din varumärkesförändring. 

Kolla på ditt nuvarande varumärke, omvärdera din logo och färgsättning och hur du kommunicerar ut mot kunder. Vi hjälper gärna till, med en hemsida som stöttar det du i framtiden vill förmedla.

Hur lång tid tar det?

Detta är en fråga som är mycket svår att besvara. För vår webbyrå i Göteborg tar det i snitt cirka 1-2 månader att skapa en sida som genererar resulat.

Att designa sidan kan gå relativt snabbt, men att ta fram rätt texter, bilder och grafiska element tar tid. Sen är den stora frågan vem som gör vad. Vi utvecklar sidan och har även en avdelning som tar fram rätt texter (gör vi det går det relativt snabbt). Men i de flesta fall vill våra kunder skriva texten själva, vilket ofta tar lång tid.

Vad behöver ni från mig?

Vi vet, en ny hemsida är inte det enda du jobbar med. Uppföljning av projektkrav, engagemang och content-utveckling bestämmer hur mycket tid du måste lägga för att ro en ny hemsida i hamn. 

Normalt sett behöver vi cirka 2-5 timmar av dig i snitt per vecka under en 1-2 månadersperiod. Då är det främst godkännande på projektdelar, utskick av bildbank, PDF:er, produkter, kategorier och din branschexpertis som tar tid. 

Ytteliggare tid kommer behövas om:
– Du tänker skriva allt innehåll själv.
– Du behöver mycket input från vår webbyrå.

Webbyrå Göteborg

Recensioner

Många nöjda kunder

”Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster”

Jerker Nilsson

VD, CargoCare Scandinavia

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Niklas Nielsen

VD, Novoferm Sverige

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindström

Försäljning / Marknad, Svetsmaskinservice AB

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Håkan Nordkvist

VD, Aqua Invent AB

Kunskapsbank

Lär dig något nytt

Nybörjarguide: Skapa rätt SEO-texter

Nybörjarguide: Skapa rätt SEO-texter

Jobbar du inom marknadsföring och hör termen SEO texter slängas runt jämt och ständigt på dina möten? I denna guide får du lära dig grunderna inom SEO text, vilka olika typer av SEO texter som finns samt hur du bygger en bra strategi för att få dina texter att ranka...

Starta idag – Med ett kostnadsfritt analysmöte!

(Där får du information om nuläge, konkurrenter samt tips & trix för framtida utveckling)

Starta idag – Med ett kostnadsfritt analysmöte!

(Där får du information om nuläge, konkurrenter samt tips & trix för framtida utveckling)