Sökordsanalys

Start 9 SEO 9 Sökordsanalys

Sökordsanalys för högre konvertering

När det handlar om att förbättra din webbplats synlighet och öka konverteringar, är en grundlig sökordsanalys avgörande. Vi hjälper dig att hitta de mest effektiva sökorden för din bransch och målgrupp.

Efter vår sökordsanalys får du en detaljerad rapport med en lista av rekommenderade sökord och råd om hur du bäst optimerar din webbplats för dem. 

Med vår expertis inom sökordsanalys är vi redo att ta din webbplats till nästa nivå. Kontakta oss idag för att inleda din resa mot en mer framgångsrik närvaro online.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Så fungerar sökordsanalys

Sökordsanalys handlar om att förstå hur människor söker och vad de förväntar sig att hitta online. Det är en avgörande process för att förbättra din webbplats synlighet och nå din målgrupp på ett mer effektivt sätt. Så här fungerar vår sökordsanalys:

Förstå målgruppen

Först och främst börjar vi med att förstå din målgrupp. Vi analyserar deras beteende, preferenser och vad de söker efter online. Detta ger oss insikter om vilka sökord och fraser som är mest relevanta för att nå dem.

Konkurrentanalys

Vi granskar dina konkurrenter och identifierar vilka sökord och termer som är mest lönsamma att inrikta sig på. Genom att förstå vad dina konkurrenter gör rätt och fel kan vi utforma en strategi som ger dig en fördel.

Urval av sökord

Vi använder avancerade verktyg och metoder för att välja de mest relevanta och effektiva sökorden för din bransch. Dessa sökord är de som har hög sökvolym och låg konkurrens, vilket ökar dina chanser att ranka högt i sökresultaten.

Utvärdering

Vi övervakar och utvärderar kontinuerligt resultatet av våra valda sökord och optimeringsåtgärder. Detta hjälper oss att anpassa och förbättra din strategi över tid för att uppnå bästa möjliga resultat.

Med vår sökordsanalys kan du öka din synlighet, attrahera mer trafik och öka din konvertering. Kontakta oss idag för att börja optimera din webbplats och nå framgång online.

Vanliga frågor om sökordsanalys

Vad är syftet med en sökordsanalys?

Sökordsanalys används för att identifiera de mest relevanta sökorden och fraser som användare använder när de söker på internet. Syftet är att optimera din webbplats och innehåll för att ranka högre i sökmotorernas resultat och attrahera målgruppen.

Varför är sökordsanalys viktig?

Sökordsanalys är avgörande för att förstå hur din målgrupp tänker och hur de söker efter information, produkter eller tjänster. Genom att använda de rätta sökorden kan du öka din webbplats synlighet och locka relevant trafik.

Vilka verktyg används för sökordsanalys?

Det finns olika verktyg som används för sökordsanalys, inklusive Google Keyword Planner, SEMrush, Ahrefs och Moz. Dessa verktyg hjälper till att identifiera relevanta sökord och ge insikter om sökvolym, konkurrens och sökordsrelaterad data.

Hur väljer jag de bästa sökorden för min webbplats?

Att välja de bästa sökorden innebär att hitta en balans mellan hög sökvolym och låg konkurrens. Du vill inrikta dig på sökord som är relevanta för din verksamhet och har potential att generera trafik. En kombination av breda och långa sökord kan vara effektiv.

Vad är skillnaden mellan organiska och betalda sökord?

Organiska sökord är de sökord som din webbplats rankar för naturligt i sökmotorresultaten. Betalda sökord är de sökord du annonserar på genom bl.a. Google Ads. Båda är viktiga och kan användas tillsammans i din marknadsföringsstrategi.

Hur påverkar sökordsanalys min konvertering?

Genom att använda relevanta sökord kan du attrahera målgruppen som är intresserad av dina produkter eller tjänster. Det kan öka chanserna att besökare konverterar genom att utföra önskade åtgärder, som att göra en köp, prenumerera eller kontakta dig.

Kan jag ändra mina valda sökord över tiden?

Ja, det är vanligt att omvärdera och ändra dina valda sökord över tiden. Mönster och användarbeteende kan förändras, och din strategi bör anpassas för att möta nya krav och trender.

Varför behöver jag professionell hjälp med sökordsanalys?

Professionella experter har erfarenhet och verktyg för att genomföra en noggrann sökordsanalys. De kan hjälpa dig att identifiera de mest effektiva sökorden och skapa en strategi som passar din verksamhet.

Sökordsanalys är en viktig del av din digitala marknadsföringsstrategi och kan ge dig en konkurrensfördel. Om du har fler frågor om sökordsanalys är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Fler SEO-tjänster

Våra experter behärskar alla aspekter av SEO-optimering.

SEO Audit

I en SEO-audit anlyserar vi din webbplats för att hitta möjliga förbättringsområden.

Onpage

I onpage tar vi fram åtgärdsförslag och SEO-optimerar varje unik webbsida.

Sökordsanalys

I sökordsanalysen fokuserar vi på att hitta och implementera effektiva och sökord.

Offpage

I offpage analyserar vi webbplatsens auktoritet och tar fram länkstrategier.

SEO-strategi

Vi tar fram, bygger och implementerar skräddarsydda SEO-strategier

Lokal SEO

Med lokal SEO hjälper vi ditt företag att sticka ut på lokala sökningar.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).