Start 9 SEO 9 Sökordsanalys

Sökordsanalys

Med en sökordsanalys tar vi fram relevanta ord eller fraser till din webbplats baserat på sökvolym och konkurrens.

Sökordsanalys är ett strategiskt delmoment inom sökoptimering. Vill du att din webbplats ska ranka på rätt ord och fraser som har hög sökvolym och är relevanta för ditt företag? Då är det viktigt att genomföra en djup och gedigen sökordsanalys.

Om du vill lära dig mer om viktiga strategier och metoder inom sökordsanalys rekommenderar vi vår SEO-guide. Vill du ha hjälp att ta fram rätt ord och fraser baserat på konkurrens, volym och relevans? Då hjälper våra SEO-specialister gärna till!

Såhär gör vi:

w

Workshop

Vilka ord och fraser är relevanta i din bransch? Vi börjar med att genomföra en kort workshop tillsammans för att få en bakgrund till ditt företag, dina konkurrenter och produkter/tjänster, samt vilka sökord som används i din bransch. 

U

Analys

Hur många söker på dina tjänster/podukter och hur svårt är det att får ranking på dessa ord? I en analys tar vi fram sökord och fraser som är relevanta för din webbplats utifrån volym och konkurrens.

Strategi

Vilka ord och fraser bör du satsa på för att få mer trafik och ökad försäljning? Baserat på din webbplats auktoritet och hur hög konkurrensen är på de sökord vi tagit fram, sätter vi en rimlig strategi på kort- och lång sikt.

Z

Leverans

Hur ska du göra för att få mer trafik till din webbplats? Vi tar fram ett tydligt styrdokument med rekommendationer och strategier baserat på sökord. Detta går vi sedan igenom tillsammans för att undvika frågetecken.

Kostnadsfri rådgivning!

I en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vilken optimering din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökoptimering. 

Sökstrategi

Varje sökord är en tävling, varje sida är en konkurrent

Sökordsanalysen är starten på din SEO-resa. Med de sökord vi tar fram får du den grundförutsättning som behövs för att konkurrera i sökresultatet. Sedan gäller det att ta fram rätt webbsidor baserat på onpage och öka din auktoritet med hjälp av offpage.

Ett bra SEO-arbete är beroende av flera delmoment. Med oss på Growy får du inte bara en sökordsanalys, du får ett helhetsperspektiv inom SEO, som är baserat på din bransch och ditt nuläge.

Ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Vad är sökordsanalys?

Sökordsanalys är ett delmoment inom sökoptimering (SEO). Med en sökordsanalys får du ord/fraser till din webbplats baserat på sökvolym, konkurrens och relevans. Dessa sökord är analyserade och framtagna i konkurrenskraftiga SEO-verktyg.

Är sökordsanalys effektivt?

Sökordsanalysen är ofta det första steget inom sökoptimering (SEO). Om din webbplats optimeras utifrån rätt sökord genereras fler relevanta besökare. Då ökar din konvertering, din trafik och du får en ökad försäljning.

Varför ska jag använda en SEO-byrå?

Med en SEO-byrå får du hjälp med din sökordsanalys. Då slipper du lägga tid och pengar på utbildning, samtidigt som du får tillgång till de dyra SEO-verktyg som byråer ofta använder. En byrå har erfarenhet och vet vilka sökord som funkar för ditt företag och din nuvarande auktoritet. De vet även hur dessa sökord ska implementeras på din webbplats.

Varför ska jag välja Growy?

Vill du känna dig trygg och prioriterad är Growy rätt SEO-byrå för dig. Hos oss slipper du långa bidningstider och höga månadskostnader. Vi består av erfarna SEO-specialister som hittills inte tappat en enda kund. Det är ett kvitto på ultimat kundnöjdhet. 

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunskapsbank

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...