Start 9 SEO 9 Onpage

Onpage

Med onpage optimering tar vi fram direkta åtgärdsförslag på hur dina webbsidor kan bli mer SEO-anpassade.

Onpage optimering (även kallat onsite) är ett delmoment inom sökoptimering. Vill du ha bättre ranking i sökresultatet är det viktigt att berätta för sökmotorerna vad dina webbsidor handlar om, detta genomförs inom ramen för onpage-SEO. 

Vill du lära dig mer om hur du strukturerar dina webbsidor på rätt sätt rekommenderar vi vår SEO-guide. Vill du ha hjälp att se över dina webbsidor och få konkreta åtgärdsförslag på hur de kan förbättras? Då hjälper våra SEO-specialister gärna till!

Såhär gör vi:

Sökintention

Vad är kunderna ute efter när de söker efter dina produkter/tjänster? Vi börjar med att göra en djup analys av sökresultat och konkurrenter för att se vilken typ av webbsidor som rankar i din bransch.

Struktur

Vilken hierarkisk länkstruktur har du på din webbplats och hur länkar du mellan dina webbsidor? Vi tar fram en SEO-anpassad länkstruktur där du berättar för sökmotorerna vilka sidor som är viktigast på din webbplats.

i

Innehåll

Vilken typ av innehåll är viktigt för att du ska få en bättre ranking än dina konkurrenter? Vi granskar ditt innehåll och tar fram konkreta åtgärdsförslag på vad dina webbsidor bör innehålla för att ranka.

Z

Leverans

Hur ska du gå tillväga för att få en SEO-anpassad onpage-struktur? Vi tar fram ett tydligt dokument med resultat och åtgärdsförslag. Detta går vi igenom tillsammans för att uppnå ett ultimat resultat.

Kostnadsfri rådgivning!

I en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vilken optimering din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökoptimering. 

SEO-texter

Ständigt ny trafik med fler webbsidor!

Inom SEO är det viktigt att ständigt uppdatera webbplatsen med nytt innehåll (En av de viktigaste rankingfaktorerna 2022). Då vet sökmotorerna att din webbplats är relevant och ”up-to-date”. Varför inte uppdatera med innehåll som ger din webbplats mer trafik?

Med ”SEO-texter-på-abonnemang” får din webbplats nya SEO-anpassade webbsidor varje månad. Då får du en webbplats som ständigt växer, får ny trafik och alltid är ”up-to-date”.

Ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Vad är onpage optimering?

Onpage optimering är ett delmoment inom sökoptimering (SEO). Enkelt förklarat berör onpage alla synliga delar på en webbplats: Från rubriker, textinnehåll och bilder, till interna & utgående länkar, sökintentioner och meta-taggar. Vill du lära dig mer om hur du förbättrar din onpage? Läs mer i vår SEO-guide!

Är onpage-optimering effektivt?

Med en genomtänkt och strukturerad onpage optimering får din webbplats bättre ranking i sökresultatet. Då får du fler kunder och ökad försäljning. För att få bästa SEO-resultat bör du kombinera onpage med offpage och sökordsanalys.

Varför ska jag använda en SEO-byrå?

En SEO-byrå har specialister som hjälper dig med din Onpage optimering. De ger dig best-practice-rekommendationer för hur dina webbsidor ska uppdateras för att få en bättre SEO.

Varför ska jag välja Growy?

Vill du känna dig trygg och prioriterad är Growy rätt SEO-byrå för dig. Hos oss slipper du långa bidningstider och höga månadskostnader. Vi består av erfarna SEO-specialister som hittills inte tappat en enda kund. Det är ett kvitto på ultimat kundnöjdhet. 

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunskapsbank

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...