Start 9 SEO 9 Offpage

Offpage

I vårt offpage-arbete tar vi fram strategier och externa webbplatser som ger din webbplats högre auktoritet.

Offpage (även kallat offsite) är ett delmoment inom sökoptimering (SEO). För att få en bra ranking i sökresultatet på konkurrensutsatta söktermer behöver din webbplats en hög auktoritet och trovärdighet, detta får du genom offpage-SEO.

Vill du lära dig mer om offpage och effektiva offpage-strategier rekommenderar vi vår SEO-guide. Vill du ha hjälp att se över dina externa länkar och få konkreta rekommendationer på hur du kan få fler? Då hjälper våra SEO-specialister gärna till!

Såhär gör vi:

Nuläge

Hur länkar andra webbplatser till dig i dagsläget och är dessa länkar relevanta? Vi börjar med att analysera din nuvarande situation för att ge dig rekommendationer på giftiga och orelevanta länkar som du behöver ta bort.

U

Analys

Vilka externa domän länkar till dina konkurrenter och vilka företagskataloger är viktiga i din bransch? Vi genomför en analys för att ta reda på vilka domän du behöver länkar från, samt hur många som behövs.

Strategi

Hur ska du göra för att attrahera fler externa och relevanta länkar? Utifrån nuläge och analys tar vi fram strategier som du ska använda för att fler externa domän ska länka till dig, samt hur de ska länka. 

Z

Leverans

Hur ska du göra för att förbättra din offpage och få högre auktoritet? Vi tar fram ett tydligt styrdokument med resultat, strategier och rekommendationer. Detta går vi igenom tillsammans för att uppnå ett bra slutresultat.

Kostnadsfri rådgivning!

I en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vilken optimering din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökoptimering. 

Internetmarknadsföring

Strategi

Vi hittar webbplatser som ger dig mer trafik.

Offpage är det svåraste och mest krävande delmomentet inom sökoptimering. Det är även en mycket viktig rankingfaktor 2022. Med rätt offpage-strategi får din webbplats bättre ranking samtidigt som du kan få mer hänvisad trafik från andra webbplatser.

Vi är nogranna med de externa webbplatser vi tar fram i analysen. Då hittar vi domän som inte ”bara” förbättrar din ranking utan även ger din webbplats ny hänvisad trafik direkt.

Ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Vad är offpage?

Offpage (även kallat offsite) är ett viktigt delmoment inom sökoptimering (SEO). Offpage berör främst allting utanför din webbplats, så som externa länkar från andra webbplatser till din webbplats. Med offpage ökar du din webbplats auktoritet och trovärdighet, eftersom fler pratar (länkar) om den.

Är offpage effektivt?

Med rätt offpage-optimering får din webbplats bättre ranking i sökresultatet, samtidigt som din varumärkeskännedom ökar genom att synas på fler webbplatser. Offpage tillsammans med onpage och sökordsanalys föbättrar din SEO, vilket genererar fler besökare, kunder och ökad försäljning.

Varför ska jag använda en SEO-byrå?

Med en SEO-byrå får du tillgång till SEO-specialister som använder beprövade strategier och fungerande offpage-processer. Då slipper du lägga tid och pengar på egen utbildning och dyra SEO-verktyg. 

Varför ska jag välja Growy?

Vill du känna dig trygg och prioriterad är Growy rätt SEO-byrå för dig. Hos oss slipper du långa bidningstider och höga månadskostnader. Vi består av erfarna SEO-specialister som hittills inte tappat en enda kund. Det är ett kvitto på ultimat kundnöjdhet. 

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunskapsbank

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...