Lokal SEO

Start 9 SEO 9 Lokal SEO

Lokal framgång med SEO

Lokal SEO är nyckeln till att nå kunder i ditt geografiska område och öka synligheten för din fysiska verksamhet. När människor letar efter produkter eller tjänster i närheten är det viktigt att din verksamhet visas högt i sökresultaten. Det är här vår expertis inom lokal SEO kommer in i bilden.

Vi arbetar noggrant med att anpassa din SEO för att säkerställa att du inte bara syns i sökresultatet, utan att du också attraherar rätt målgrupp. Genom att optimera din Google My Business-profil, säkerställa korrekt lokal information och använda strategiska sökord som är relevanta för ditt geografiska område, hjälper vi din verksamhet att dominera den lokala marknaden.

Med vårt team av SEO-experter och vår passion för digital marknadsföring, är vi redo att ta din lokala SEO till nya höjder. Kontakta oss idag och låt oss skapa en skräddarsydd SEO-strategi som fungerar för dig.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Så fungerar lokal SEO

Lokal SEO handlar om att bygga förtroende och trovärdighet i ditt geografiska område. Med vår hjälp kommer din verksamhet att vara redo att möta och överträffa dina konkurrenter på hemmaplan. Så fungerar lokal SEO:

Google My Business

Vi ser till att din Google My Business-profil är fullständig, uppdaterad och optimerad med relevant information, inklusive företagsnamn, öppettider, kontaktuppgifter och bilder.

Lokal Sökordsanalys

Genom att analysera och använda relevanta lokala sökord, säkerställer vi att din webbplats är synlig för personer som söker efter produkter eller tjänster i ditt område.

Online-Kataloger

Vi listar din verksamhet på populära online-kataloger och branschregister för att öka din synlighet och trovärdighet.

Lokala länkar

Vi arbetar med att bygga högkvalitativa lokala länkar och backlinks till din webbplats från andra företag och webbplatser i ditt geografiska område.

Recensioner

Vi hjälper dig att samla och hantera recensioner från dina nöjda kunder, samtidigt som vi arbetar med att hantera eventuella negativa recensioner.

Innehåll

Vi skapar innehåll som är relevant för din lokala målgrupp.

Med dessa strategiska åtgärder säkerställer vi att din verksamhet är optimalt positionerad för lokal framgång och synlighet.

Vanliga frågor om lokal SEO

Vad är Lokal SEO?

Lokal SEO (Sökmotoroptimering) är en strategi som fokuserar på att öka synligheten för lokala företag i sökresultatet. Målet är att företag ska ranka högre i sökresultaten när personer söker efter produkter eller tjänster i deras geografiska område.

Varför är Lokal SEO viktigt för företag?

Lokal SEO är avgörande eftersom det hjälper företag att synas för potentiella kunder i deras närområde. När din verksamhet rankar högre i lokala sökresultat ökar chanserna att människor hittar och kontaktar dig. Det är ett kraftfullt verktyg för att öka fysiska butiksbesök och konverteringar.

Vilka faktorer påverkar Lokal SEO?

Faktorer som påverkar Lokal SEO inkluderar optimering av Google My Business, användning av relevanta lokala sökord, innehållsoptimering, närvaro på online-kataloger, länkar från lokala webbplatser och recensioner från kunder.

Hur kan jag optimera min Google My Business-profil?

För att optimera din Google My Business-profil bör du fylla i alla relevanta företagsuppgifter, inklusive företagsnamn, adress, telefonnummer, öppettider och tjänster. Du bör också ladda upp högkvalitativa bilder och uppmuntra kunder att lämna recensioner.

Hur lång tid tar det att se resultat av Lokal SEO?

Resultat av Lokal SEO kan variera beroende på konkurrensen i din bransch och andra faktorer. Vissa företag kan se resultat på några veckor, medan det för andra kan ta längre tid. En kontinuerlig insats är viktig för långsiktig framgång.

Vad är viktigare: organisk SEO eller Lokal SEO?

Både organisk SEO och Lokal SEO är viktiga, men de tjänar olika syften. Organisk SEO fokuserar på att ranka högt i generella sökresultat, medan Lokal SEO riktar sig mot att ranka högt i lokala sökresultat. Vilken som är viktigare beror på din verksamhets mål och målgrupp.

Vad är kostnaden för Lokal SEO?

Kostnaden för Lokal SEO varierar beroende på företagets omfattning och mål. Många företag kan dra nytta av rimliga budgetar, medan andra med större konkurrens kan kräva en större investering. Det är bäst att konsultera med en Lokal SEO-expert för en anpassad bedömning.

Hur kan jag övervaka framstegen av min Lokala SEO?

Du kan övervaka framstegen av din lokala SEO-strategi genom att använda verktyg som Google Analytics och Google My Business Insights. Dessa verktyg ger insikter om trafik, konverteringar och användarbeteenden på din webbplats.

Fler SEO-tjänster

Våra experter behärskar alla aspekter av SEO-optimering.

SEO Audit

I en SEO-audit anlyserar vi din webbplats för att hitta möjliga förbättringsområden.

Onpage

I onpage tar vi fram åtgärdsförslag och SEO-optimerar varje unik webbsida.

Sökordsanalys

I sökordsanalysen fokuserar vi på att hitta och implementera effektiva och sökord.

Offpage

I offpage analyserar vi webbplatsens auktoritet och tar fram länkstrategier.

SEO-strategi

Vi tar fram, bygger och implementerar skräddarsydda SEO-strategier

Lokal SEO

Med lokal SEO hjälper vi ditt företag att sticka ut på lokala sökningar.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).