SEO Audit

Start 9 SEO 9 SEO-Audit

Grundlig och noggrann SEO Audit

När det gäller en SEO Audit, fokuserar vi på att granska din webbplats i detalj. Det innebär att vi analyserar varje aspekt av din webbplats för att identifiera eventuella problem och möjliga förbättringsområden.

Efter avslutad SEO Audit ger vi dig en detaljerad rapport med rekommendationer och åtgärdsförslag. Med vår grundliga och noggranna SEO Audit kan du vara säker på att din webbats är redo att möta de högsta kraven från sökmotorer och potentiella besökare.

Med vårt team av SEO-experter och vår passion för digital marknadsföring, är vi redo att ta din synlighet på Google till nya höjder. Kontakta oss idag för en grundlig SEO-audit och låt oss tillsammans förbättra din webbplats.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Så fungerar SEO Audit

En SEO-audit är en omfattande granskning av din webbplats för att utvärdera dess tekniska hälsa, innehållskvalitet och övergripande prestanda på sökmotorer. Processen är avgörande för att identifiera och åtgärda eventuella problem som kan påverka din webbplats synlighet i sökresultaten. Här är hur en SEO-audit fungerar:

Översiktlig granskning

Auditen inleds med en översiktlig bedömning av din webbplats för att fastställa dess aktuella prestanda, synlighet och eventuella problem. Detta ger en överblick över områden som behöver särskild uppmärksamhet.

Teknisk analys

En av de centrala delarna av en SEO-audit är den tekniska analysen. Den inkluderar granskning av aspekter som laddningstid, mobilvänlighet, sidstruktur och webbplatsens övergripande struktur. Tekniska problem som kan påverka webbplatsens synlighet identifieras och åtgärdas.

Onpage analys

Auditen inkluderar en djupgående analys av innehållet på din webbplats. Detta innebär att en sökordsanalys utförs för att säkerställa att ditt innehåll är optimerat för relevanta söktermer. Dessutom granskas kvalitet och användbarhet för besökarna.

Offpage analys

Externa länkar till din webbplats spelar en viktig roll för din webbplats auktoritet. Under auditen analyseras dina befintliga länkar för att bedöma deras kvalitet och relevans. Eventuella ogynnsamma länkar som kan påverka din ranking hanteras.

Rapportering

Efter avslutad SEO-audit presenterar vi en detaljerad rapport som sammanfattar problem och föreslår åtgärder. Rapporten innehåller vanligtvis rekommendationer för förbättring och prioritering av åtgärder.

Åtgärder och uppföljning

Efter en SEO-audit börjar arbetet med att implementera de föreslagna åtgärderna.  Efter att åtgärderna har implementerats spårar vi webbplatsen för att säkerställa att förbättringarna ger önskat resultat.

En SEO-audit är en viktig process för att optimera din webbplats. Genom att identifiera och åtgärda problem kan du förbättra din webbplats och locka mer organisk trafik.

Vanliga frågor om SEO Audit

Vad är en SEO Audit?

En SEO-audit är en noggrann granskning av din webbplats för att utvärdera dess tekniska hälsa, innehåll och andra faktorer som påverkar sökresultaten. Syftet med en audit är att identifiera problem och områden som behöver förbättras för att optimera din webbplats för sökmotorer.

Varför behöver jag en SEO-audit?

En SEO-audit är avgörande för att säkerställa att din webbplats presterar på högsta nivå. Den hjälper dig att identifiera tekniska problem, innehållsrelaterade utmaningar och andra faktorer som kan påverka din synlighet på Google och andra sökmotorer. Genom att lösa dessa problem kan du förbättra din ranking och öka din organiska trafik.

Vad ingår i en SEO-audit?

En omfattande SEO-audit inkluderar vanligtvis teknisk analys, onpage analys, sökordsanalys och offpage analys. Dessa olika aspekter granskas för att identifiera problem och möjliga förbättringsområden.

Hur lång tid tar en SEO-audit?

Tiden som krävs för en SEO-audit kan variera beroende på webbplatsens storlek och komplexitet. Mindre webbplatser kan utföra en grundläggande audit på några dagar, medan större och mer komplexa webbplatser kan ta veckor att granska noggrant.

Vad gör jag med resultaten av en SEO-audit?

Efter att du har fått resultaten från din SEO-audit är det viktigt att agera på de identifierade problemen och följa de rekommendationer som ges. Du kan själv implementera åtgärder eller anlita professionell hjälp för att förbättra din webbplats.

Kan jag utföra en SEO-audit själv?

Ja, det är möjligt att utföra en grundläggande SEO-audit själv med hjälp av olika onlineverktyg och resurser. Men en mer omfattande och professionell audit utförs vanligtvis av experter med erfarenhet inom området, särskilt för större webbplatser.

Vad är kostnaden för en SEO-audit?

Kostnaden för en SEO-audit kan variera beroende på olika faktorer, inklusive webbplatsens storlek och omfattning. Mindre webbplatser kan förvänta sig att betala mindre än större och mer komplexa webbplatser. Det är viktigt att begära en offert från en pålitlig SEO-konsult för att få en exakt prisuppgift.

Hur ofta bör jag utföra en SEO-audit?

Det är rekommenderat att utföra en SEO audit ofta, särskilt om du uppdaterar din webbplats regelbundet. En årlig audit är en bra startpunkt, men det kan vara nödvändigt att utföra auditen oftare beroende på dina specifika behov.

Fler SEO-tjänster

Våra experter behärskar alla aspekter av SEO-optimering.

SEO Audit

I en SEO-audit anlyserar vi din webbplats för att hitta möjliga förbättringsområden.

Onpage

I onpage tar vi fram åtgärdsförslag och SEO-optimerar varje unik webbsida.

Sökordsanalys

I sökordsanalysen fokuserar vi på att hitta och implementera effektiva och sökord.

Offpage

I offpage analyserar vi webbplatsens auktoritet och tar fram länkstrategier.

SEO-strategi

Vi tar fram, bygger och implementerar skräddarsydda SEO-strategier

Lokal SEO

Med lokal SEO hjälper vi ditt företag att sticka ut på lokala sökningar.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).