SEO Göteborg

Growy tar din hemida till en ny nivå med SEO. Vi har hjälpt flera kunder i Göteborg att få mer trafik genom en bättre ranking i sökresultatet på Google och Bing. Starta idag med ett kostnadsfritt analysmöte!

SEO-analys

Här gör vi en kostnadsfri analys av din hemsida för att se vilka möjligheter du har kontra konkurrenter och sökord.

SEO-optimering

Utifrån analys och strategi optimerar vi din hemsida så du får en bättre ranking i  Google & Bing.

Fler kunder

När din hemsida har blivit SEO-optimerad få du mer trafik vilket leder till fler potentiella kunder.

Funktioner

Vi är experter på SEO och hjälpt många kunder i Göteborg

Vi tar ditt företag till en ny nivå med SEO som presterar. Med vårt SEO-team i Göteborg behöver du aldrig oroa dig för en dålig ranking igen!

SEO-analys

Vi gör en analys av din marknad för att hitta den perfekta strategin.

SEO-strategi

Vi tar fram en långsiktig strategi som alltid fungerar oavsett bransch.

Sökordsanalys

Vi tar fram sökord som du ska synas på. Då får din hemsida träffsäker trafik.

Onpage-SEO

Vi SEO-optimerar alla dina landningssidor efter SEO-best-practice.

Offpage-SEO

Vi tar fram länkar som du behöver från andra webbplatser.

Teknisk SEO

Vi uppdaterar din hemsida så att den blir snabb och användarvänlig.

Utveckling

Vi utvecklar din SEO kontinuerligt så du alltid får mer och mer trafik.

Data analys

Vi analyserar din utveckling för att ständigt ta nya progressiva beslut.

Fördelar

Med Growy kan du vara trygg – Vi hjälper dig hela vägen!

Vi har över 10 års erfarenhet av SEO och skapat ett paket där du kan vara trygg från start till mål.

Inga dolda avgifter

Du får alla priser svart på vitt så du slipper oroa dig för dolda avgifter.

Fasta kostnader

Alla våra priser är fasta så du enkelt kan förutse våra kostnader.

Fri support

Vi finns alltid här som digitalt bollbplank oavsett problem.

Tydlig rapportering

Vi ger dig tydliga rapporter varje månad så du vet hur din SEO-strategi går.

Digitala möten

Vi genomför digitala möten varje kvartal för att visa hur allting går.

Utbildning

Vi utbildar dig inom SEO så du alltid förstår varför, hur och vad.

Tilläggstjänster

Vi är även proffs på webbdesign, SEM och content.

Google certifierade

Vi är certifierade av Google vilket är ett gediget kvitto på hög kompetens.

FAQ

Frågor om SEO i Göteborg

Här har vi samlat vanliga FAQ-frågor inom SEO.

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering eller Search Engine Optimisation, förkortat SEO, är ett samlingsnamn för olika tekniker och metoder som förbättrar en kostnadsfri position eller rangordning i google och andra sökmotorer. Sökmotorerna använder sig av algoritmer eller automatiska sökrobotar som tar hänsyn till flera olika parametrar på en webbplats när de vill hitta ett kvalitativt och relevant svar när någon söker. Sökmotoroptimering utgår från att hantera och underhålla dessa hundratals parametrar på webbplatsen.

Samtidigt jobbar google och andra sökmotorer ständigt med att förbättra och uppdatera sina söktjänster. Det innebär att de ändrar och bearbetar dessa robotar, algoritmer och parametrar som påverkar rangordningen och positionerna för er webbplats.

Sökmotoroptimering är därför ett kontinuerligt och långsiktigt arbete där små progressiva förbättringar ständigt behöver göras för att kunna vara med och konkurrera högt upp i sökmotorerna.

Du kan även använda lokal SEO i Göteborg. Då läggs ett stort fokus på bl.a. Google My Business, kartläsaren och lokala landningssidor.

Varför är SEO viktigt?

Folk i Sverige gör över 50 miljoner sökningar på google varje dag. Det är personer som letar efter lösningar som företag erbjuder. 

Trenden visar tydligt att antalet individer som söker online ökar och digitaliseringen tar hela tiden ett större grepp om vårt samhälle.

Sökmotoroptimering är därför en viktig aktivitet som ökar sannolikheten för att personer i Göteborg och Sverige hittar ert företag när de söker efter era tjänster och produkter. 

Med sökmotoroptimering får ni en webbplats som är anpassad för sökmotorerna. Detta ger er gratis kundtrafik som inbringar nya leads, förfrågningar och kunder.

Fler bra landningssidor med kvalitativt innehåll skapar högre ranking på värdefulla nyckelord. 

Vi ger dig en skräddarsydd SEO-strategi utifrån din marknad i Göteborg, nationellt eller internationellt som ger ditt varumärke den trafik som behövs för att växa.

Vad är Onpage-SEO?

Onpage SEO handlar om vad som händer inne på den egna webbplatsen. Det innebär att hemsidan ska ha relevant struktur, bilder, texter, rubriker och rätt HTML-format.

Trixet med onpage-seo är att lyckas göra webbplatsen optimerad och användarvänlig för både sökaren och sökmotorerna. För företag som vill ha SEO Göteborg och nå ut till lokala kunder behövs exempelvis landningssidor som fokuserar på Göteborg.

Ett bra onpage-arbete hjälper sökmotorerna att förstå vad som finns på sidan och om användarna uppfattar innehållet som relevant och trovärdigt.

Rubriker och titlar
Vi strukturerar varje landningssida med rätt rubriker och titlar. Detta innebär att vi fördelar texten i H1-, H2- och H3-rubriker samt namnger titeln på sidan.

Metarubrik & metabeskrivning
Här berättar vi för sökmotorerna hur vi vill att sidan ska illustreras i sökresultatet (SERP). Det finns många knep som ökar sannolikheten till en bättre ranking.

Alt-texter och bildkomprimering
Det är viktigt att sidorna går att tillämpa för alla olika typer av sökningar. Vi skapar texter för varje bild och optimerar dessa så att webbplatsen ska blir snabbare.

404 Status
Vi felsöker webbplatsen för att se så det inte finns några landningssidor som inte existerar. På sidor som inte finns sätter vi en 301 redirect till rätt sida.

Interna Länkar
Interna länkar är grunden till en bra användarvänlighet och dessa hjälper även google att genomsöka sidan på rätt vis. Vi använder länkstrategier som ger resultat.

Utgående Länkar
Det finns tonvis av information på internet och därför är det viktigt att länka från sin webbplats till en annan på rätt sätt för att vara trovärdig och relevant.

301 Redirect
När en sida uppdateras eller skapas måste en uppdateringskod implementeras på webbplatsen för att ta sökmotorerna och användarna till rätt sida.

Sökordsdensitet
För att ge sökmotorerna rätt intentioner, så att landningssidan inte uppfattas som spam och blir bestraffad använder vi väl beprövade verktyg för att mäta densiteten.

Behövs kontinuerlig SEO?

Sökmotoroptimering är en oänderlig process som hela tiden går ut på att optimera webbplatsen för att få fler besökare. De flesta gör en engångsoptimering och förväntar sig att landa på första sidan, men det fungerar inte på sikt.

Sidan ska ständigt uppdateras med nya nyckelord, synonymer och fraser som personer söker efter. Detta bidrar till en relevant, trovärdig och fräsch webbplats. 

Vi arbetar på ett strukturerat sätt och letar efter nyckelord lokalt i Göteborg, men även i resten av Sverige som har bra sökvolymer och CTR (Click through rate). Med hjälp av våra analysverktyg kan vi hela tiden hålla sidan uppdaterad och relevant. Det bidrar till nya SEO-optimerade landningssidor som visas högt i sökresultatet.

Vem bör SEO-optimera?

De som har byggt webbplatsen. De flesta av alla SEO företag måste förlita sig på det företag som byggt hemsidan. SEO företaget kan ha många bra och effektiva idéer men har inte möjlighet att implementera dessa. Känner du igen dig?

Därför tar vi hand om hela processen, från ny webbplats till SEO optimering och annonsering. 

– Inget motstånd vid förändringar.
– Inga oförutsedda kostnader.
– Mindre arbetsbelastning för dig.
– Ingen fördröjning eller ineffekiv kommuniktion.
– Bättre resultat & snabbare beslut.

Den enklaste lösningen är helt enkelt att enbart använda en partner.

Vanligen har företag en hemsida som inte är SEO-optimerad. Då kan en bra start vara att bygga om sidan från grunden. Du kan läsa mer om vad du bör tänka på när du ska köpa en ny hemsida.

Vad kostar SEO?

Vad SEO kostar är en ständigt återkommande fråga. Ärligt talat så kan SEO-optimering kosta allt mellan 1000 kronor i månaden till 2 miljoner, beroende på hur komplicerat SEO-arbetet är och hur många landningssidor som behöver optimeras.

Om du väljer att använda en kompetent och professionell SEO-byrå ka du räkna med en månadskostnad på minst 3000 kronor.

Vi på Growy kommer antingen ut till ert kontor i Göteborg eller tar ett möte digitalt för att ta reda på just ert behov.

 

Lär dig mer om SEO!

Din webbplats är navet i nästan all dagens försäljning. Men om ingen hittar till din webbplats när de söker efter information om dina tjänster eller produkter så är den helt onödig. 

Med SEO hittar dina nuvarande och framida kunder dig i det organiska sökresultatet på Google och Bing. 

När dessa peroner hittar till din webbplats kommer du garanterat få fler förfrågningar, leads och kunder. 

Om du fortfarande är osäker på vilken inverkan SEO har och hur SEO fungerar rekommenderar vi dessa guider:

– Beginner´s Guide To SEO av MOZ
– Vad är SEO? av Search Engine Land
– SEO enligt Wikipedia

 

SEO Göteborg

Recensioner

Många nöjda kunder

”Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster”

Jerker Nilsson

VD, CargoCare Scandinavia

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Niklas Nielsen

VD, Novoferm Sverige

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindström

Försäljning / Marknad, Svetsmaskinservice AB

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Håkan Nordkvist

VD, Aqua Invent AB

Kunskapsbank

Lär dig något nytt

Nybörjarguide: Skapa rätt SEO-texter

Nybörjarguide: Skapa rätt SEO-texter

Jobbar du inom marknadsföring och hör termen SEO texter slängas runt jämt och ständigt på dina möten? I denna guide får du lära dig grunderna inom SEO text, vilka olika typer av SEO texter som finns samt hur du bygger en bra strategi för att få dina texter att ranka...

Starta idag – Med ett kostnadsfritt analysmöte!

(Där får du information om nuläge, konkurrenter samt tips & trix för framtida utveckling)

Starta idag – Med ett kostnadsfritt analysmöte!

(Där får du information om nuläge, konkurrenter samt tips & trix för framtida utveckling)