Start 9 SEM 9 Shopping

Google Shopping

Med Google shopping annonserar du direkt i sökresultatet med bild, pris och erbjudande.

Google Shopping är ett bra annonseringsalternativ inom SEM. Vill du sälja dina produkter direkt i sökresultatet på Google? Med Google Shopping har du möjlighet att annonsera direkt i sökresultatet med bild, pris och erbjudande redan idag. 

Vill du lära dig mer om bäst-i-klass tekniker inom Google Shopping? Då rekommenderar vi vår guide: Google Ads Annonsering. Vill du ha hjälp att ta din försäljning till nästa nivå med Google Shopping? Då hjälper våra SEM-specialister gärna till!

Såhär gör vi:

U

Google Merchant Center

Hur ska ditt Google Ads konto struktureras för att få tillgång till Google Shopping? Vi skapar ett Google Merchant Center konto till dig och sätter upp alla grundinställningar enligt bäst-i-klass metoder.

i

Produktlista

Vilka produkter ska du anonsera med och hur lägger du in dessa? Vi skapar en produktlista med rätt information utifrån de produkter du vill vara synlig på. Då vet Google vilka produkter som ska matchas till rätt sökord. 

Uppsättning

Hur ska en kampanj sättas upp för att nå ett bra resultat? Till att börja med kopplar vi ihop Google Merchant Center med Google Ads. Efter det sätter vi upp en gedigen Google Shopping kampanj.

Optimering

Vad händer när dina annonser gått live? När annonserna är live optimerar vi kontot för att ständigt nå bättre resultat. Vi samlar samtidigt in data, analyserar och gör nya datadrivna utvecklingsbeslut.

Kostnadsfri rådgivning!

I en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vilken lösning din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökmarknadsföring. 

Annonser fö e-handel

Information

Google Shopping ger dig högre konverteringsgrad

Med Google Shopping kan de som söker se bild, information och pris direkt i sökresultatet. De kan även jämföra din produkt med andras produkter. När sökaren väljer att klicka sig in på din annons är sannolikheten till ett köp därför högre.

Om du har en e-handel är Google Shopping ett perfekt alternativ. Kombinera med sökannonsering och display, då tar du stor plats i resultatet och kan sätta upp remarketing mot dina besökare.

Ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Vanliga frågor

Vad är Google Shopping?

Google Shopping är en annonslösning på Google där du som e-handel kan annonsera med dina produkter direkt i sökresultatet. Där kan sökaren se bild, pris och kort information. Vill du ha djupare information om Google Shopping rekommenderar vi vår guide om Google Ads Annonsering.

Är Google Shopping effektivt?

Google Shopping är den annonslösning som har högst konverteringsgrad. Detta eftersom sökaren kan se pris, information, bild och jämföra mellan konkurrenter direkt i sökresultatet. När sökaren sedan klickar sig in på produkten är sannolikheten att ett köp genomförs större. 

Varför ska jag använda en SEM-byrå?

Med en SEM-byrå får du effektiv hjälp med din Google Shopping. En byrå sätter upp ditt konto korrekt i Google Merchant Center, kopplar kontot mot Google Ads och optimerar ditt konto när annonserna är live. Välj en SEM-byrå som är Google partner, då får du hjälp av specialister som har erfarenhet och dokumenterad kunskap.

Varför ska jag välja Growy?

Vill du känna dig trygg och prioriterad är Growy rätt SEM-byrå för dig. Hos oss slipper du långa bidningstider och höga månadskostnader. Vi består av erfarna SEM-specialister som hittills inte tappat en enda kund. Det är ett kvitto på ultimat kundnöjdhet. 

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunskapsbank

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...