Start 9 SEM 9 Display

Google Display

Med Google Display kan du synas med en visuellt engagerande annons på över 35 miljoner webbplatser.

Vill du öka din varumärkeskännedom och få fler nya och återkommande kunder till din webbplats? Google Display är en effektiv lösning inom SEM där du syns med en bildannons på ett stort antal webbplatser inom Googles Display-nätverk. 

Med Display-annonsering kan du segmentera din publik så du enbart dyker upp på webbplatser som ä relevanta för ditt erbjudande. Det finns även remarketing där du återkommer med din annons till personer som redan besökt din webbplats.

Vill du veta mer om Google Display och lära dig mer om bäst-i-klass tekniker? Då rekommenderar vi vår guide: Google Ads Annonsering. Där beskriver vi noggrant vad display är och hur du kan använda denna lösning för att få fler kunder.

Vill du ha hjälp av duktiga och certifierade SEM-specialister för att ta ditt företag till nästa nivå? Då hjälper vi på Growy gärna till! Med oss kan du vara säker på att din webbplats får precis den optimering som behövs för att nå ultimata resultat:

Såhär gör vi:

U

Workshop

Vad är ditt mål och vilket segment vill du försöka nå? Vi börjar med att genomföra en kort workshop tillsammans för att få en bakgrund till ditt företag, dina konkurrenter och tjänster/produkter.

i

Kanalval

Vill du gå ut brett med dina annonser för att lyfta varumärkeskännedom eller vill du utföra remarketing? Vi hjälper dig att samla in publiklistor för remarketing och väljer rätt målgrupper för att gå ut brett.

Uppsättning

Med vilken typ av annons ska du synas och hur ska kontot struktureras? Vi tar fram rätt bilder och texter för din display-kampanj. Sedan strukturerar vi ditt konto och sätter upp alla grundinställningar.

Optimering

Vad händer när dina annonser gått live? När annonserna är live optimerar vi kontot för att ständigt nå bättre resultat. Vi samlar samtidigt in data, analyserar och gör nya datadrivna utvecklingsbeslut.

Kostnadsfri rådgivning!

I en digital, kravlös och kostnadsfri rådgivning med våra experter tar vi reda på vilken lösning din webbplats behöver. Vi går även igenom hur din digitala närvaro ser ut i dagsläget och hur du kan jobba framåt för att förbättra din sökmarknadsföring. 

Annonser fö e-handel

Information

Google Display är perfekt om du vill stärka ditt varumärke.

Med Google Display får du tillgång till och kan synas på över 35 miljoner webbplatser. Då finns ditt varumärke överallt när personer söker sig runt online. Detta stärker din varumärkeskännedom, vilket ökar tryggheten och konverteringsgraden.

Google Display är ett komplement till SEO, sökannonsering och Google Shooping. Med remarkteing följer annonserna efter de besökare som kommit in via andra kanaler, vilket är helt ultimat.  

Ett säkert val

Z

Tydliga målsättningar

Med tydliga mål är det enklare att planera och följa upp de resultat vi genererar.

Personlig projektledare

Du får en egen projektledare som sköter all kontakt vid frågor och funderingar.

Rapporter & Uppföljning

Du får rapporter på hur allt går och digitala uppföljningsmöten för utveckling. 

"5 av 5 stjärnor"

Growy har stor kompetens inom de områden vi behöver för att synas online. Tack vare Growy är vår webbplats nu en mycket viktig del i vår profilering och markndsföring, de bryr sig, från start till mål, alltid. Vi har fått fler kunder och varumärket finns nu överallt när någon söker efter våra tjänster

Cargo Care Scandinavia AB

"400% ökning"

”Vi har ökat våra kundförfrågningar via hemsidan med över 400% i jämförelse med innan Growy kom in och trafiken ökar progressivt för varje månad som går. Kan varmt rekommendera Growy – De sätter alltid mig som kund främst och arbetar för att göra oss nöjda”

Novoferm Sverige

"100% mer trafik"

”Vår e-handel har fått en rejäl trafik-kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 100% sen Growy tog över SEO & SEM”

Svetsmaskinservice

"Mycket nöjda"

”Vi anlitade Growy utifrån positiva rekommendationer. Utifrån en gedigen SEO-analys gjorde de om hela vår webbplats med fokus på bättre ranking i sökresultatet samt kvalitetsresultat på annonser. Vi är mycket nöjda med resultatet och använder Growys kompetens varje månad”

Aqua Invent

Vanliga frågor

Vad är Google Display?

Google Display är en annonslösning där du får tillgång till Googles Displaynätverk och genom det kan synas med ditt varumärke på över 35 miljoner webbplatser. Du annonserar med en visuellt engagerande annons (Bild med text/mål). Vill du ha djupare information om Google Display rekommenderar vi vår guide om Google Ads Annonsering.

Är Google Shopping effektivt?

Google Display är en av de bästa annonslösningarna om du vill öka din varumärkeskännedom. Med Googles Displaynätverk kan du nå 90% av alla internetanvändare. Med remarketing har du dessutom en stor möjlighet att få dina besökare som inte uppfyllt ett mål att återkomma och genomföra ett köpa eller bli ett lead.

Varför ska jag använda en SEM-byrå?

Med en SEM-byrå får du effektiv hjälp med Google Display. En byrå hjälper dig att sätta upp konto, ta fram rätt annonser och optimerar ditt display-konto enligt bäst-i-klass-tekniker. Välj en SEM-byrå som är Google partner, då får du hjälp av specialister som har erfarenhet och dokumenterad kunskap.

Varför ska jag välja Growy?

Vill du känna dig trygg och prioriterad är Growy rätt SEM-byrå för dig. Hos oss slipper du långa bidningstider och höga månadskostnader. Vi består av erfarna SEM-specialister som hittills inte tappat en enda kund. Det är ett kvitto på ultimat kundnöjdhet. 

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Adressinformation

317 65, Göteborg
Ostindiefararen 17

254 33, Helsingborg
Drottninggatan 143b

Kunskapsbank

Vad är interna länkar?

Vad är interna länkar?

I denna artikel tar vi upp vad interna länkar är och vilken påverkan dessa länkar har på din SEO. Du får även reda på vad en ankartext är och hur du kan använda interna länkar för att förbättra din ranking i sökresultatet på Google. Vad är interna länkar? Interna...

Vad betyder KPI?

Vad betyder KPI?

KPI är en förkortning som används i två helt olika sammanhang. I denna artikel tar vi upp vad KPI betyder i båda sammanhangen, men ger en djupare förklaring till vad KPI är inom marknadsföring i allmänhet och SEO, Google Ads och Webbutveckling i synnerhet.Notering:...