Oktober 2023: Kärnuppdatering från Google

nov 1, 2023 | Nyheter

Den senaste kärnuppdateringen rullade ut den 5 oktober 2023 och avslutades den 19 oktober 2023. Denna kärnuppdatering är en av de många uppdateringar som Google regelbundet genomför för att finjustera sin sökalgoritm.

Kärnuppdateringar är en central del av Googles arbete för att säkerställa att användarna får de mest relevanta och högkvalitativa resultaten när de söker. Dessa uppdateringar kan ha en märkbar inverkan på synligheten på olika sidor på webben.

Precis som med tidigare kärnuppdateringar har Google inte gett några detaljerade anvisningar om de specifika förändringarna som har genomförts i denna uppdatering. Istället betonar de vikten av att fortsätta fokusera på högkvalitativt innehåll och användarupplevelse.

Webbplatsägare uppmanas att regelbundet granska sitt innehåll och se till att det är relevant, informativt och följer “best-practice” inom sökmotoroptimering (SEO). Detta inkluderar att skapa innehåll med hög expertis, erfarenhet, auktoritet och pålitlighet (E-E-A-T) samt att erbjuda användarna en positiv och engagerande upplevelse på webbplatsen. Här kan du läsa mer om Google E-E-A-T.

Även om det är normalt att vara orolig för hur dessa uppdateringar kan påverka webbplatsens synlighet, är det viktigt att komma ihåg att syftet med dessa uppdateringar är att förbättra användarupplevelsen och belöna högkvalitativt innehåll. Genom att fortsätta erbjuda värdefullt och relevant innehåll kan webbplatsen fortsätta att rankas bra i Googles sökresultat.

Alla kategorier

Liknande artiklar

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).