Vill du bli en viktig del av Growy?

Vill du vara med på en digital resa och hjälpa mindre och medelstora företag att växa? Vill du bli, eller är du, en specialist på digital marknadsföring? Drivs du av frihet under ansvar, digitalisering, win-win-relationer och utveckling? – Då ska du bli en del av Growy.

Frihet

Wohoo, vilken tillväxt företaget har fått.

Detta är vår ideal-kommentar. Gärna en kommentar som en medarbetare får när de sitter på en strand i karibien med en dator, ett videosamtal och en kund mitt emot. Kunden helnöjd, tillväxten stark och utvecklingsmöjligheterna fortsatt stora.

– Med frihet kommer ansvar.
– Var fri och jobba vart du vill.
– Kundnöjdhet 5/5 är prioritet.

 

Utveckling

Bli en digital mästare och bevisa det för dina kunder.

Utvecklingsmöjligheterna inom digital marknadsföring är enorma. Det gäller att ständigt vara på tårna, läsa på och hitta nya lösningar. Vi stöttar våra medarbetare till att bli bättre och främjar utveckling, egna ideér och utbildning. 

– Utvecklas och få större ansvar.
– Är Kunden nöjd är Growy nöjd.
– Nyfikenhet och vilja vinner allt.

Digitalisering = Frihet

Med digitalisering får du möjligheten att jobba vart du vill i hela världen.

Digitalisering = Utveckling

Inom digitalisering får du en “lära av varandra”-kultur och massvis med utbildningar online.

Digitalisering = Relationer

Med digitalisering skapar du riktiga relationer med kunder som växer och lyckas. 

Growy = Digital tillväxt

Growy tycker att utveckling och tillväxt går hand i hand. Utvecklas du, växer dina kunder. 

Relationer

Gemenskap och engagemang bidrar till glädje och lycka.

För att skapa äkta win-win-relationer behövs engagemang och gemenskap. Det är inget som händer på en dag, det kräver tålamod, utveckling och resultat. Vi vill att våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och trygga. 

– Gemenskap skapar engagemang.
– Engagemang skapar relationer.
– Relationer skapar trygghet & resultat.

Detta gör våra medarbetare

SEO-Specialist

SEO-specialisten hjälper våra kunder att synas och få en bra placering i det organiska sökresultatet på google och bing. De optimerar kundens webbplats med tekniska verktyg, on-site med content och sökord samt externt med länkar och strategier.

SEM-Specialist

SEM-specialisten hjälper våra kunder att synas i det betalda sökresultatet på google och bing. De strukturerar kunders ads-konton, hanterar annonskampanjer, sköter budgivning och optimerar kampanjerna för att få en så hög ROI som möjligt.

Webbutvecklare

Webbutvecklaren hjälper våra kunder att få en bra och användarvänlig webbplats. De har ett högt fokus på konverteringsgrad och att få besökarna på kundens webbplats att bli en konvertering eller kund.

Projektledare

En projektledare har en viktig roll som organisatör och relationsbyggare. De har kontinuerlig kontakt med våra kunder och ser till att kundnöjdheten är hög. De organiserar arbetsmomenten och fördelar uppgifterna till våra specialister och kunder.

Vi är inte på jakt efter nya medarbetare just nu, men skicka gärna en spontan ansökan!