Google Shopping

Start 9 Google Ads Byrå 9 Shopping

Google shopping för alla storlekar

Som en certifierad Google Ads byrå är vi stolta över att erbjuda Google Shopping som överträffar förväntningar. Vårt team av experter har gedigen erfarenhet och djupgående kunskap, vi strävar samtidigt efter att erbjuda våra tjänster till rimliga priser, vilket gör att företag av alla storlekar kan dra nytta av kraften i Google Shopping.

Vår målsättning är enkel – att maximera din synlighet och försäljning.

Våra Google Ads-experter är här för att hjälpa dig att skapa och hantera effektiva kampanjer som ger mätbara resultat. Låt oss skräddarsy en Google Shopping-strategi som passar dina behov och budget.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov. 

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt kundlöfte

Vi är experter på digital marknadsföring som överträffar förväntningar till en rimlig kostnad.

Erfarna experter

Våra experter är högskoleutbildade och har minst 5 års specialistkunskap inom digital marknadsföring.

Exceptionell kundresa

Vi tror på att gå ett steg längre, leverera mer än vad som förväntas och skapa resultat som imponerar.

Rimliga priser

Vi erbjuder högkvalitativ digital marknadsföring till priser som är överkomliga för företag i alla storlekar.

Så fungerar Google Shopping

Google Shopping är en kraftfull plattform för e-handel som möjliggör för företag att marknadsföra sina produkter direkt i Googles sökresultat. Det är en effektiv metod för att öka synligheten och försäljningen av dina produkter online. Vi på Growy är certifierade Google Ads-experter som är inriktade på att hjälpa dig att dra nytta av Google Shopping fullt ut.

Produktdatabas

Vi börjar med att optimera din produktdatabas för Google Shopping. Det innebär att vi noggrant anpassar produktinformation, inklusive titlar, beskrivningar och priser, för att maximera synligheten och relevansen.

Google Merchant Center

Vi skapar och underhåller ditt Google Merchant Center-konto, vilket är navet för din Google Shopping-kampanj. Här laddar vi upp din produktinformation, ser till att allt är korrekt och i enlighet med Googles riktlinjer.

Skapar annonser

Vi designar och optimerar dina annonser för att attrahera klick och konverteringar. Det inkluderar att använda lockande bilder och rubriker för att fånga intresset hos potentiella kunder.

Budgivning och optimering

Vi hanterar budgivningen på dina Google Shopping-annonser för att säkerställa att din budget används effektivt. Vi övervakar och anpassar kontinuerligt dina bud för att maximera avkastningen på din investering.

Rapportering och analys

Vi tillhandahåller noggrann rapportering och analys av din Google Shopping-kampanj. Du får insikter i hur dina annonser presterar och vilka åtgärder som vidtas för att förbättra resultaten.

Med vårt fokus på varje steg av Google Shopping, från produktoptimering till budgivning och analys, är vi redo att ta din e-handel till nästa nivå med effektiv Google Shopping.

Vanliga frågor om Google Shopping

Vad är Google Shopping?

Google Shopping är en e-handelsplattform som gör det möjligt för företag att marknadsföra sina produkter på Google. Produkterna visas i Googles sökresultat med bilder, priser och annan relevant information.

Vad är skillnaden mellan Google Shopping och vanliga sökannonser?

Skillnaden är främst visuell. Google Shopping visar produkter med bilder och priser, medan vanliga textannonser innehåller en rubrik, beskrivning och länk. Google Shopping kan vara mer lockande för användare som är ute efter specifika produkter.

Vilka typer av företag kan dra nytta av Google Shopping?

Nästan alla typer av företag som säljer produkter online kan dra nytta av Google Shopping. Det är särskilt fördelaktigt för e-handelsföretag.

Hur kan jag mäta framgång med Google Shopping?

Du kan mäta framgång i Google Shopping genom att spåra nyckeltal som klick, konverteringsfrekvens, ROAS (Return on Ad Spend) och totala försäljningsvärden. Genom att analysera denna data kan du utvärdera effektiviteten av dina kampanjer och göra nödvändiga justeringar.

Vad är Google Merchant Center?

Google Merchant Center är ett verktyg som hjälper dig att hantera ditt produktflöde och försäkra dig om att dina produkter är korrekt listade i Google Shopping. Det är en viktig komponent för att använda Google Shopping effektivt.

Hur fungerar budgivningen i Google Shopping?

Budgivningen i Google Shopping baseras på produktavkastning (ROAS) eller kostnad per klick (CPC). Du kan justera buden för varje produkt eller produktgrupp för att uppnå dina specifika mål.

Varför bör jag överväga att använda en Google Ads byrå?

En Google Ads byrå som Growy har djupgående kunskap och erfarenhet av att hantera Google Shopping-kampanjer. Vi kan hjälpa dig att optimera dina annonser, hantera ditt produktflöde och maximera dina resultat.

Om du har fler frågor eller vill ha mer information om Google Shopping är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att dra nytta av denna kraftfulla plattform.

Våra Google Ads-tjänster

Våra experter behärskar alla aspekter av Google Ads.

Sökannonsering

Sökannonsering är en metod där du dyker upp när någon söker på ett relevant sökord.

Google Shopping

Med Google Shopping visas dina produkter direkt i sökresultatet på Google.

Performance Max

P-max är en avancerad annonskampanj som ger dig maximal synlighet i Googles nätverk.

Youtube

YouTube-annonsering är en kreativ väg att nå miljontals tittare med videoinnehåll. 

Google Display

Google Display är kraftfull plattform för att öka din varumärkeskännedom.

Remarketing

Remarketing engagerar besökare som tidigare har varit inne på din webbplats.

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra digitala paket

Våra paket inom digital marknadsföring är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO-optimering, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier, har vi ett paket som passar dig.

Fler tjänster:

Digital Strategi
SEO-optimering
Google Ads
Microsoft Ads
Webbutveckling
Sociala medier
Webbanalys

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste artiklar

Kunskapsbank

Få tips, trix och nyttig information om digital marknadsföring i vår kunskapsbank.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Recensioner

”Vi är mycket nöjda med Growy. De har optimerat våra webbplatser för SEO och drivit våra Google Ads, Google Shopping och Preformance MAX kampanjer på ett framgångsrikt vis. Kan varmt rekommendera! ”

Julia Svenmo, Gullberg & Jansson

”Vår e-handel har fått en rejäl kick sedan vi anlitade Growy. Både organiskt och via annonsering i Google och Bing. De hjälper oss hela tiden med att bli bättre digitalt och utmanar oss att ta nya kliv med tydliga rekommendationer. Vår trafik har ökat med över 300% sedan Growy tog över SEO & SEM”

Jonas Lindholm, Svetsmaskinservice

Vi har jobbat med Growy under snart 3 år. Vi har haft ett riktigt bra utfall och upplever dem som riktigt kompetenta och professionella. Jobbar med hög energi och följer upp utfallet varje månad med rekommendationer om förbättringar. Kan varmt rekommenderas.

– Jerker Nilsson, CargoCare

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.