Augusti 2023: Kärnuppdatering från Google

sep 13, 2023 | Nyheter

Den 22 augusti 2023 släppte Google en omfattande kärnuppdatering som syftar till att förbättra hur Google bedömer webbinnehåll överlag. Dessa förändringar kan ha en betydande inverkan på hur webbplatser presterar i sökresultaten.

Kärnuppdateringar är regelbundna händelser som Google genomför för att finjustera och förbättra sin sökalgoritm. Denna specifika uppdatering syftar till att säkerställa att kvalitetsinnehåll belönas och sidor som tidigare inte fick den uppmärksamhet de förtjänade nu kan ha möjlighet att synas bättre i sökresultaten. Å andra sidan kan det också innebära att vissa sidor som tidigare hade hög synlighet tappar i ranking.

Webbplatsägare uppmanas i vanlig ordning att regelbundet granska sitt innehåll och se till att det är relevant, informativt och följer “best-practice” inom sökmotoroptimering (SEO). Detta inkluderar att skapa innehåll med hög expertis, erfarenhet, auktoritet och pålitlighet (E-E-A-T) samt att erbjuda användarna en positiv och engagerande upplevelse på webbplatsen. Här kan du läsa mer om Google E-E-A-T.

Utrullningen av denna kärnuppdateringen i augusti avslutades den 7 september 2023. Om din webbplats påverkades av denna uppdatering kan du hitta allmän vägledning från Google för att hantera denna inverkan.

Alla kategorier

Liknande artiklar

Boka fri rådgivning!

Boka ett fritt rådgivningsmöte och låt oss guida dig till rätt lösning. Vårt team av experter är här för att besvara dina frågor och skapa en digital strategi som passar dina behov.

Be om en offert!

Klar att ta nästa steg? Be om en offert och låt oss ge dig en anpassad lösning inom digital marknadsföring som möter dina specifika mål och budgetkrav.

Våra paket

Våra paket är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål. Oavsett om du behöver en ny hemsida, SEO, Google Ads, sociala medier eller andra digitala strategier så har vi ett paket som passar dig.

Vårt löfte:

– Erfarna experter
– Exceptionell kundresa
– Rimliga priser

Våra Garantier:

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar helgfri vardag.

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Google partner

Att vara en Google Partner är ett erkännande av våra framstående prestationer inom digital marknadsföring. Det betyder att vi har uppfyllt Googles höga standarder och bevisat vår förmåga att levererar effektiva resultat till våra kunder. Läs mer på Google.

Kontaktinformation

Telefon: 010-204 20 22
Mejl: hello@growy.se

Arbetstider:

09:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Go Growy AB
Org. nr: 559258-9898
Integritetspolicy

Digital marknadsföring till ett rimligt pris!

Hos oss blir din digitala marknadsföring både prisvärd och effektiv. Vi skapar inte bara skräddarsydda lösningar som passar din budget, utan också en framgångsrik närvaro online som genererar resultat och tillväxt för ditt företag.

Detta garanterar vi

Trygg support

Vi svarar på supportärenden inom 4 timmar (helgfri vardag).

Alltid uppdaterad

Du får en personlig uppdatering av resultat minst en gång i månaden.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Senaste tekniken

Vi använder alltid de senaste teknikerna inom digital marknadsföring.

Kompetent kontaktperson

Hos oss får du en kontaktperson med minst 5 års specialistkompetens.

Effektiv ROI

Vi hanterar din budget noggrant för att maximera varje investerad krona.

Kunden först, alltid

Vi sätter alltid dina målsättningar överst och anpassar våra egna strategier.

Nöjd-kundgaranti

Är du inte nöjd med första månaden får du pengarna tillbaka (gäller hemsida).